Mourinho után Ibrahimovic is jönne a Unitedhez

Francia beszámolók szerint a PSG csatára készen áll, hogy a nyár folyamán átköltözzön az Old Traffordra.


Bizonyos hírek szerint Jose Mourinho azt akarja, hogy Zlatan Ibrabimovic is csatlakozzon hozzá a Manchester Unitednél.

 

A Le Sport 10 azt állítja, hogy a Paris Saint-Germain csatára annyira biztos abban, hogy a szezon végén az Old Trafford felé fogja venni az irányt, hogy máris elkezdte tervezni az ottani életét.

 

Ha esetleg kirúgnák Louis van Gaalt az idei, kiábrándító szezon után, Mourinho a legesélyesebb arra, hogy átvegye a stafétabotot a Unitednél.

 

A lapok azt is tudni vélik, hogy ha a Real Madrid és a Chelsea egykori menedzsere lesz a United új edzõje, akkor Mourinho egy világklasszis középhátvédet, középpályást és csatárt akar majd venni.

 

Eközben úgy tûnik, hogy a United egyre jobban meg akarja szerezni Renato Sanches-t, ugyanis a hétvége folyamán játékosmegfigyelõket küldtek a Benfica középpályásának meccsére.

 

Renato Sanches

 

A Mail szerint a United egy 46 millió fontos üzletrõl tárgyal a 18 éves játékos klubjával. Az átigazolás nyáron történne meg.

 

A sokra hivatott tinédzser Európa egyik legkeresetebb fiatal tehetségei közé tartozik.

 

A United még januárban kezdte el a tárgyalásokat, annak reményében, hogy a játékos 60 millió fontos kivásárlási áránál jóval olcsóbban meg tudják szerezni.

 

Louis Saha, a United egykori játékosa pedig azt javasolja a manchesteri klubnak, hogy az Everton csatárát, Romelu Lukakut vegyék meg.

 

"Lukaku a büntetõ terület körül, Martial bal szélen, Rooney pedig Lukaku mögött, remek lenne."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások