De Gea: Kell az idegenbeli gól

David de Gea abban bízik, hogy a Manchester Unitednek sikerül betalálnia az Anfielden a Liverpool elleni Európa-liga párharc elsõ meccsén.


A két klub elsõ alkalommal méri össze erejét európai kupaporondon ma este. A nyolcaddöntõ elsõ felvonására az Anfield, a visszavágóra pedig jövõ héten az Old Trafford ad otthont.

 

A Vörös Ördögök legutóbbi hét Mersey-parti látogatásukból hatszor betaláltak a Liverpool kapujába és De Gea reméli, ez ma is így lesz.

 

"Kapott gól nélkül akarjuk lehozni a találkozót, de talán ennél is fontosabb, hogy idegenben betaláljunk - ez a kulcs" - nyilatkozta a kapus az MUTV-nek.

 

"De a Liverpool ellen ez mindig nehéz. A legutóbbi négy meccsünket megnyertük ellenük, de ez egy új sorozat, õk pedig jobban játszanak most, mint korábban; nagy nyomást gyakorolnak és sok jó játékosuk van."

 

"A Pool ellen minden összecsapás különleges, fõleg ha nyersz. Érezhetõ a légkör és elképesztõ United mezben pályára lépni az Anfielden."

 

 

"Ez talán az angol foci történelmének két legnagyobb csapatának derbije lesz, mindent meg kell tennünk a gyõzelemért."

 

De Gea másodszor nyerné meg az Európa-ligát azután, hogy 2010-ben még az Atletico Madriddal hódította el ezt a trófeát.

 

"Az az egyik legszebb emlékem" - folytatta. "Persze ez nem a Bajnokok Ligája, de ez is egy trófea. Fantasztikus volt, soha nem felejtem el azt a pillanatot."

 

"Remélem, hogy a Manchester Uniteddel is sikerül megélnem ezt. Fontos számunkra, hogy megnyerjük, mert adni akarunk valamit a szurkolóinknak, úgyhogy mindent beleadunk."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!