Rooney még több gólt szeretne

Wayne Rooney elsõ akciógólját szerezte az Old Traffordon tavaly március óta, így nagyon vidám hangulatban találták õt a riporterek az Aston Villa elleni gyõzelem után.


Az angol csatár már az elsõ percben vezetést szerzett a Manchester United csapatának egy gyönyörû góllal, majd a félidõ lezárása elõtt ismét betalált. Most legfõbb célja, hogy megtartsa góllövõ formáját a szezon végére, a legfontosabb szakaszra.

 


„Elégedett voltam a játékommal. Nyilvánvaló, hogy mint minden csatár, én is gólokat szeretnék lõni. Örülök, hogy ma jól játszottam, mert a Blackpool ellen nagyon nem találtam magam, de végre ma sikerült gólt szereznem! Remélem, hogy tartani tudom ezt a formám és gyõzelmekhez segíteni a csapatot” – mondta Rooney a MUTV munkatársainak.


„Nagyszerû kezdés volt, a legutóbbi hazai meccseinken általában sikerült korán vezetést szerezni, ahogyan most is. Ennek ellenére tudtuk, hogy nehéz mérkõzés lesz, a Villa többször is szépen adogatott, és a második félidõben elég nyílt volt a mérkõzés. A legfontosabb azonban, hogy megszereztük a 3 pontot, amivel nagyon elégedettek vagyunk.”


A United gyõzelmét Nemanja Vidic biztosította be egy hatalmas bombagóllal. A szerb játékosnak ez volt a 3. nem fejjel szerzett gólja a Vörös Ördögök mezében. Rooney szerint a csapatkapitány lehet a csapat titkos fegyvere a végsõ szakaszban.


„Nagy gól volt Vidictõl. Hogy õszinte legyek, õ egy nagy lövõ, néha edzések után, amikor mi csatárok ott maradunk gyakorolni a befejezéseket, odajön hozzánk egy kicsit levezetni. Nagyszerû lövései vannak, szóval gyakrabban kéne elõre jönnie!” – fejezte be nyilatkozatát Rooney.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!