De Gea: Mi mindig hiszünk!

David de Gea kijelentette, a Manchester United játékosai hisznek benne, nem lehetetlen küldetés számukra a ma esti, Liverpool elleni Európa-liga mérkõzés.


A spanyol portás, aki egyébként 2010-ben az Atletico Madrid játékosaként már elhódította a sorozat megnyeréséért járó serleget, elképesztõen parádés formának örvend ebben a szezonban, ha pedig múlt csütörtökön az Anfielden nem mutatja be szuperlatívuszokkal is nehezen leírható védéseit, például amikor Philippe Coutinho lövését a gólvonalról tornázta ki, akár rosszabbul is állhatna jelenleg a United szénája.

 

De Gea, aki akkor is kitûnt teljesítményével, amikor a United legutoljára fordítani tudott egy elsõ mérkõzésen összeszedett 2-0-s hátrányból európai kupamérkõzésen, újból hajlandó kulcsszerepet vállalni abban, hogy a csapat megfordítson egy elveszettnek hitt párharcot, és fenntartja azon véleményét, hogy a csapat erre képes lehet.

 

 

"A Uniteddel bármi lehetséges" - kezdte De Gea a ma esti mérkõzésre megjelenõ United Review meccsnapi programfüzetnek.

 

"Az az egyik legnagyobb erõssége ennek a klubnak, hogy mi mindig hiszünk és egészen az utolsó pillanatig harcolunk. Hiszünk magunkban, és abban, hogy ott lehetünk a következõ fordulóban."

 

"Múlt héten nem játszottunk jól, ez egyértelmû, emellett rengeteg helyzetük volt és sokat birtokolták a labdát is. De most esélyünk nyílik rendbe tenni a dolgokat hazai pályán. Minden tekintetben javulnunk kell - védekezésben és támadásban is. Keményen kell küzdenünk, agresszívnek kell lennünk és meg kell mutatnunk a szenvedélyünket. Meg kell mutatnunk, miért mi vagyunk a Manchester United."

 

"Tudjuk, hogy megvan ehhez a képességünk, és rendelkezünk elég hittel, hogy egy különleges estét varázsoljunk a szurkolóink számára, akik mindig támogatnak minket, nem számít, éppen milyen mérkõzést játszunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!