Nani veretlen maradna

Nem elégedett meg azzal, hogy klubrekordot beállítva immár 29 bajnoki óta veretlen a csapata, Nani a szezon maradékában sem szeretne kikapni.


A 3-1-es Villa elleni gyõzelem azt eredményezte, a Vörös Ördögök beállították eddigi leghosszabb bajnoki veretlenségi sorozatukat, így immár 29 Premier League találkozón nem találtak legyõzõre, ezt eddig egyszer, 1999-ben sikerült elérniük. Ha szombaton a Wolverhampton sem tud nyerni a United ellen, új rekordot állítank fel Sir Alex Ferguson fiai.

"Reméljük ezt a szezont veretlenül fejezzük be" - mondta Nani az MUTV-nek. "Tudjuk, hogy nehéz lesz, de keményen dolgozunk, hogy megnyerjük a mérkõzéseinket."

Az Aston Villa ellen Nani egyike volt csapata fénylõ csillagainak, remekül értette meg magát Wayne Rooneyval és Dimitar Berbatovval. Szerencétlenségére nem kapott büntetõt a mérkõzés elején, mikor Richard Dunne elgázolta õt a tizenhatoson belül, ám végül egy zseniális keresztlabdával gólpasszt adott Rooneynak, ezzel bosszulva meg az esetet.

 


Rooney két gólja után Nani reméli, a támadó ismét kivirágzik.

"Wayne egyelõre nem szerzett sok gól, de nagyon fontos része a csapatnak. Minden meccsen keményen dolgozik. Néha nem úgy mentek a dolgok, ahogy szerette volna, de azt hiszem ma este a legjobb teljesítményét nyújtotta a szezon során. Ezután még fontosabb része lesz a csapatnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!