Carrick: Ez több mint három pont

Michael Carrick szerint a Manchester United által szoros küzdelemben 1-0-ra megnyert Manchester City elleni rangadó vasárnap "többet ért mint három pont".


Az ifjú Marcus Rashford által a 16. percben szerzett találat gyõzelmet jelentett a Vörös Ördögök számára az Etihad Stadiumban, amellyel egy pontra csökkentették hátrányukat a városi riválissal szemben a bajnoki negyedik helyezésért zajló csatában.

 

A mérkõzést követõen a Sky Sportsnak nyilatkozva Carrick elmondta, a City legyõzése sokkal többet jelent most számukra, mint általánosságban, figyelembe véve a bajnokság állását a válogatott mérkõzések miatti szünetet megelõzõen.

 

"Szerintem ez most többet ér, mint három pont. A bajnoki tabellán elfoglalt helyezésünk alapján ezt most kötelezõ volt megnyernünk" - jelentette ki a csapatkapitány-helyettes.

 

"Meg kellett szerezünk a három pontot a válogatott szünet elõtt, hogy lökést adjon számunkra, és a bajnokság folytatása után is legyen miért küzdenünk."

 

 

Az utóbbi idõben futószalagon érkezõ mérkõzések hektikus eredményeit követõen Carrick úgy érezte, csapattársaival együtt nagyot küzdöttek a derbi megnyeréséért.

 

"Azt gondolom, hogy az elsõ félidõben jól teljesítettünk, és egy gólt is tudtunk szerezni Marcus Rashford révén - hihetetlen befejezés volt" - tette hozzá.

 

"Egészen a végéig kitudtunk tartani, pedig folyamatosan kaptak görcsöt a játékosaink. Hosszú és kemény hét volt ez, de túl vagyunk rajta, és sikerült most egy nagyszerû eredményt elérnünk, amely megfelelõ válasz volt a csütörtök estét követõen."

 

Most egy két hetes válogatott mérkõzések miatti szünet következik, mielõtt folytatódna a szezon legkritikusabb része a United számára.

 

"Számos nehéznek ígérkezõ bajnokinak nézünk még elébe, és természetesen ott van még a kupameccs is [a West Ham elleni újrajátszás]."

 

"Úgyhogy ez a siker most lendületet adhat számunkra a szezon utolsó pillanataihoz érkezve."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!