Smalling a City elleni küzdõszellemet élteti

A Manchester United védõje, Chris Smalling szerint vasárnap kõkeményen meg kellett harcolniuk azért, hogy elhozhassák mindhárom pontot a Manchester City otthonából.


A klub hivatalos Twitter-oldalán a mérkõzés legjobbjának választották a védõt, a mérkõzést azonban Marcus Rashford elsõ félidei találata döntötte el, amellyel nagyon fontos gyõzelmet tudtak aratni a Vörös Ördögök.

 

Mivel a csütörtöki, Liverpool elleni hazai Európa-liga mérkõzést követõen csak nagyon kevés idõ állt rendelkezésükre a felkészülésre, így számos játékos görcsöt kapott a találkozó végére, Smalling pedig örömmel látta társai elhivatottságát a gyõzelem elérését tekintve.

 

"Keményen küzdöttünk, és elértük az eredményt, amit akartunk. Szerintem mindenki hihetetlenül odatette magát; rengeteg szögletet végezhetett el az ellenfél, emellett pedig rengeteg utolsó pillanatbeli szerelésre volt szükség tõlünk. Szerintem mindenki láthatta, a játékosok milyen keményen megdolgoztak ezért a sikerért" - kezdte Smalling a MUTV-nek.

 

"Szerintem a mérkõzés nagy részében irányítani tudtuk az eseményeket, emellett pedig az elsõ félidei teljesítményünk is nagyon jó volt. Nem igazán tudtak tiszta gólhelyzeteket kidolgozni, csak Sergio Agüeronak volt egy a mérkõzés végén, de ezen kívül szerintem kézben tartottuk a történéseket. Arra kényszerítettük õket, hogy fussanak az eredmény után, õk pedig erre nem tudtak választ adni."

 

 

Smalling mindössze tíz perc elteltével már begyûjtötte sárga lapos figyelmeztetését a mérkõzésen, de ezt követõen kiemelkedõ produkcióval tudott elõrukkolni a védelem tengelyében, elmondása szerint pedig nagyon "óvatosan" kellett besárgulását követõen játszania.

 

"Szerintem ilyen korán besárgulni nagyon rizikós dolog a mérkõzés hátralévõ részére való tekintettel" - tette hozzá.

 

"Olyan szituáció volt, amely után szerintem nem volt feltétlenül szükségszerû a sárga lap felmutatása - ezt követõen pedig nagyon hosszú idõ keresztül kellett úgy tennem a dolgomat, hogy nem lehettem óvatlan."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!