Rashford nem használhatja a felnõtt öltözõt

A Wythenshawe-i születésû csatár, Marcus Rashford és egy pár másik fiatal a szezon folyamán szó szerint berobbantak az elsõ csapatba.


Marcus Rashford gyors felemelkedése a Manchester United elsõ csapatába még nem biztosítja számára azt a jogot, hogy a felnõttek öltözõjét használhassa a Vörös Ördögök edzõközpontjában.

 

A fiatal csatár 8 meccsen 5 gólt szerzett Louis van Gaal csapatában, beleértve a gyõztes találatot is a városi derbin.

 

Marcus kitörése az utánpótlás csapatból volt az egyik üde foltja ennek a kellemetlen szezonnak, de a The Sunday People jelentése szerint neki és a többi fiatal Vörös Ördögnek is meg van tiltva, hogy együtt öltözzenek át az elsõ csapat játékosaival Carringtonban.

 

Rashford és a többi fiatal, mint például Guillermo Varela, Timothy Fosu-Mensah, James Weir, Joe Riley, Donald Love és Regan Poole még mindig az U21-es csapat öltözõjét használják, és a saját korosztályukkal ebédelnek.

 

 

Ezt azért vezették be, hogy a fiatal tehetségek ne szálljanak el. Van Gaal, Ryan Giggs és az akadémia új vezetõje, Nicky Butt is úgy gondolja, hogy nem szabad túl hamar megadni nekik az elsõ csapat tagjainak járó összes privilégiumot.

 

"Marcus még mindig az U21-es csapat öltözõjét használja Carringtonban, de ezzel nincs egyedül. Ez az összes olyan fiatal játékosra vonatkozik, aki mostanában debütált" - kommentálta az ügyet a United.

 

"A menedzser döntése, hogy továbbra is a saját korosztályukon belül kell mozogniuk, és csak is rajta múlik, hogy mikor engedik majd meg nekik, hogy a felnõttek öltözõjét használhassák Carringtonban."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!