Fosu-Mensah köszönetet mond csapattársainak

Tim Fosu-Mensah megköszönte manchesteri csapattársainak a segítséget, mellyel simán indult pályafutása a felnõttek között.


A 18 éves játékos azonnal a reflektorfénybe került, amint a padról beállt az Arsenal elleni 3-2-es siker során, váltva a megsérült Marcos Rojót. A holland U19-es válogatott játékos a Manchester City elleni rangadón is kapott néhány percet, és már a negyedik fellépését könyvelhette el Louis van Gaal csapatában.

 

Miután pozitívan vélekedtek róla, a sokoldalú védõ nagyon örült, hogy komoly érettséggel sikerült kezelnie az Ágyúsok elleni óriási alkalmat.

 

"Amikor a padon ültem, sokkal idegesebb voltam, mint amikor elõször játszanom kellett. Szerencsére a társak körülöttem nagyon sokat segítettek. Michael Carrick, Daley Blind és Guillermo Varela tényleg segítettek abban, hogy jól szerepeljek és tegyem, amit kell" - nyilatkozta Tim a Manutd.com-nak adott exkluzív interjúban.

 

"A mérkõzést követõen Carrick, Memphis és Blind is odajött hozzám. Mint ahogyan a menedzser is, aki gratulált nekem. Ryan Giggs szintén. Mindenki azt mondta, jól dolgoztam, ami nagy öröm volt számomra."

 

 

Néhány nappal az Arsenal elleni meccs után Fosu-Mensah elsõ alkalommal kapott helyett a kezdõcsapatban és végig a pályán volt belsõ védõként a watford elleni 1-0-s siker során.

 

"Az volt az elsõ alkalom, hogy kezdhettem, de mint mondtam már, a játékosok körülöttem kisegítettek. Egy fiatal srác számára az, hogy ilyen nagy meccsre bekerül a csapatba azt mutatja, hogy a menedzser bízik benne. Úgyhogy jó teljesítménnyel akartam ezt visszafizetni."

 

"Nyilvánvaló, hogy továbbra is keményen kell dolgoznom. Fiatal játékosként ezt kell tenned és hallgatnod kell a menedzser és az edzõk adta tanácsokra, különösen ha több találkozón is pályára akarsz lépni. Majd amikor eljön az esély, jól kell teljesítened és a legtöbbet kihozni belõle. Boldog vagyok, de mint mondtam, lehajtott fejjel tovább kell dolgoznom a saját játékomon."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!