De Gea tökéletes meccse volt

A tavalyi szezonban David de Gea ihletett formában védett az Everton elleni, Old Traffordon lejátszott bajnokin és reméli, most is sikerül neki és csapatának is hasonló teljesítményt nyújtani.


Miután átvette a március hónap legjobbjának járó elismerést, a kapus leült beszélgetni az MUTV munkatársával és visszaemlékezett az Everton elleni, tavaly lejátszott bajnokira, amit 2-1-re megnyert a United, és amin David kivédte Leighton Baines büntetõjét és számos, világklasszis hárítást bemutatott, kettõt közülük a meccs végén.

 

Nem csoda hát, hogy De Geának kellemes emlékei vannak a Stolverkosok elleni legutóbbi összecsapásról, amit tökéletes meccsként jellemzett.

 

 

"Kapusként ilyen találkozókról álmodsz - tizenegyest fogsz, 2-3 nagy védést is bemutatsz mellette és megnyeritek a meccset. Ez egy tökéletes mérkõzés."

 

"Nehéz elmagyarázni, mit érzel abban a pillanatban [amikor véded a lövéseket]. Nagyon boldog voltam attól, hogy olyannak láttam az Old Traffordot aznap. Ez a stadion mindig különleges, de amikor jól játszik a csapat, jól mennek a dolgok, gólt szerzel, megnyered a meccset, az hihetetlen."

 

"Az egy nagyon különleges összecsapás volt számomra. Nagyon jól emlékszem rá. Emlékszem, a szurkolók az én nevemet skandálták és nyertünk. Remélem, hogy vasárnap ugyanígy lesz ismét."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!