Smalling élvezi a munkát Blinddel

Chris Smalling élvezi a játékot Daley Blind oldalán, akivel párost alkot a Manchester United védelmének közepén, és úgy véli kettejük kapcsolata lehet a kulcs a Vörös Ördögök lenyûgözõ védekezési mutatójának.


Anthony Martial második félidei találata elég volt, hogy bebiztosítsák vasárnap az Everton elleni gyõzelmet az Old Traffordon. Ezzel Louis van Gaal fiai megszerezték a 15. kapott gól nélküli mérkõzésüket az idényben, ami az angol bajnokság 2015/16-os kiírásában a legjobb teljesítmény.

 

Míg Smalling elismeréseket kap a kiemelkedõ munkájáért, az angol válogatott játékos kizárólag dícsérõ szavakkal beszélt kapcsolatukról Blinddel, aki az õ középsõ védõ társa a csapatban.

 

"Tudjuk, hogy számíthatunk egymásra, és amikor veszély alakul ki, nem kell mindent magadra vállalnod azért, mert nem bízhatsz a társadban" – magyarázta Chris. "Teljes mértékben megbízunk egymásban. Játék közben kihozzuk egymásból a legjobbat, és továbbra is ez fogjuk tenni, mert mérkõzések várnak még ránk."

 

"Minden egyes játék, minden egyes teljesítmény, Daley mindig kritikákat kapott, pedig õ lett az idény egyik legjobb közép hátvédje. Mióta a klubhoz csatlakozott, ritkán volt sérült, és összetett játékossá vált. Volt középpályás, és középsõ védõ is. Öröm mellette játszani."

 

 

"Nagyszerû, mivel nyilvánvalóan õ egy középpályás, de most egy védekezõbb szerepet tölt be. Most fõként a védelmi vonalunkat erõsíti, labdákat szerez, és támadásokat állít meg."

 

Smalling teljesítményét látva, a hosszú idõn keresztül a United belsõ védelmét ellátó Rio Ferdinandhoz hasonlítják, ami büszkeséggel tölti el a védõt.

 

"Jó azt hallani, hogy egy nagyszerû játékossal hasonlítanak össze. Igazán jó érzés ezt tudni, de úgy gondolom, mindenkinek vannak sajátos vonásai, saját játékstílusa" – ismerte el Smalling. "De jó dolog, ha egy kiváló játékoshoz hasonlítanak, és remélhetõleg továbbra is rászolgálhatok erre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!