Valencia izgatott a Spurs meccs kapcsán

Antonio Valencia már nagyon várja a hétvégi, igencsak izgalmasnak ígérkezõ látogatásukat a Tottenhamhez, de elismerte keserû szájízzel várhatja az összecsapást a Manchester United.


Valencia az utolsó nyolc percre állhatott be az Everton múlt vasárnapi, 1-0-s legyõzésével végzõdõ mérkõzésen - amely már sorozatban a harmadik összecsapása volt csereként beállva a hosszú sérülését követõen formába lendülõ játékosnak.

 

Az ecuadori elismerte, a Vörös Ördögök szeretnék a Spurs jelenlegi pozícióját elfoglalni a bajnoki tabellán - a londoniak jelenleg második helyezettek, hat mérkõzéssel a végelszámolás elõtt, és hét pontos a hátrányuk a listavezetõ Leicester Cityvel szemben.

 

Ehelyett azonban a Unitednek a legjobb négybe való visszakerülésre kell koncentrálnia, amelyhez két gyõzelmet tudnak felmutatni egymást követõen, emellett pedig a bajnoki cím sorsába is alaposan beleszólhatnak, ugyanis a vasárnapi, White Hart Lane-en tett látogatásukat követõen májusban még a Leicester Cityt is vendégül látják az Old Traffordon.

 

"Izgalmas lesz ez számunkra, miután azért kell játszanunk, hogy jövõre is ott lehessünk a Bajnokok Ligájában. És amikor olyan ellenfelek ellen kell játszanod, akik a bajnoki címért vannak harcban, mint a Tottenham és a Leicester, azok nagyon kiélezett csatáknak ígérkeznek" - kezdte Valencia a MUTV-nek.

 

"Érdekes, de egyben szomorú is ez, mert úgy érezzük, mi is ott lehetnénk az aranyéremért küzdõ csapatok között. De ettõl függetlenül biztosítanunk kell azt, hogy sorozatban tudjuk nyerni a mérkõzéseinket, hogy elérjük azt, amit célul tûztünk ki magunk elé."

 

"Tudjuk, hogy történelmileg milyen fontossággal bír itt a Bajnokok Ligája, és hogy milyen boldoggá tennénk a szurkolókat, ha kvalifikálnánk magunkat a következõ kiírásba is. Úgyhogy számunkra most a legfõbb harcot a legjobb négybe kerülés jelenti."

 

 

Miután egy lábsérülés követõ mûtéti beavatkozás okán októbertõl márciusig nem állhatott csapata rendelkezésére, Valencia frissebbnek érzi magát, mint a szezon ebben a szakaszában szokta, ha végig játszik, és készen áll, hogy kivegye a részét a szezon végi hajszából.

 

"Nagyon szeretnék újra játszani" - folytatta a sokoldalú, jelenleg jobboldali védõként számításba vett játékos.

 

"Azt követõen, hogy öt hónapig lábadoztam, azt mondhatom, boldog vagyok, ahogyan az operáció alakult, és nagy örömmel tölt el, hogy visszatérhettem és újra számításba vehetnek."

 

"Teljesen felépültem, és amikor lehetõséget kapok, fontos, hogy élni tudjak vele, és megmutassam, mennyire szeretek itt lenni, mennyire szeretem ezt a csapatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!