Carrick: Padlóra küldtek minket a gyors gólok

Michael Carrick frusztrált és csalódott, ahogy a Manchester United hat perc alatt 3 gólt kapva vereséget szenvedett vasárnap délután a Tottenham Hotspurtõl.


A White Hart Lane-n Dele Alli nyitotta meg a gólgyártást a 70. percben, majd Toby Alderweireld fejesgóljával megduplázta a hazaiak elõnyét. A 76. percben Erik Lamela is eredményes tudott lenni, kialakítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

 

A Londonban elért eredmény elég nagy csapásként érte Louis van Gaal legénységét, akik a 62. percben Anthony Martial révén még a vezetés megszerzésére is eséllyel pályáztak, amikor a francia csatár három védõ mellett elszlalomozva Hugo Llorisba lõtte a labdát.

 

A mérkõzésen csapatkapitányi tisztséget ellátó Carrick szerint másként alakult volna a mérkõzés, ha a francia támadó ki tudja használni lehetõségét, azonban elismeri, a Tottenham a gyors egymásutáni gólokkal padlóra küldte õket.

 

"Azt gondolom, hogy egy órán keresztül jól teljesítettünk, de az elsõ egy nagyon bután bekapott gól volt a részünkrõl, mert megállíthattuk volna õket, és akkor megakadályozhattuk volna, hogy így alakuljanak az események. A másodikat nagyon gyorsan megtudták rúgni, ez pedig teljesen padlóra küldött minket. A harmadik találatuk a mérkõzés végét jelentette számunkra, mert már csak nagyon kevés idõ volt hátra" - kezdte a MUTV-nek a csapatkapitány-helyettes.

 

"Nem vagyok benne biztos, hogy pontosan mennyi volt még hátra, de három gólt lõttek nekünk, és teljesen a fellegekben jártak. Túl késõ volt, addigra a mérkõzés már eldõlt. Addig a pontig szerintem rendben voltunk, és mérkõzésben voltunk velük. Õk egy veszélyes csapat, akik rengetegszer próbálkoztak, ezért hátul is sokszor észnél kellett lennünk a mérkõzés korábbi szakaszában is."

 

"Anthonynak volt egy remek lehetõsége, és amikor idegenben kell egy ilyen mérkõzést játszanod, az ilyenekkel élned kell. Sajnos ezt most nem tudtuk megtenni, erre pedig ráfizettünk."

 

"Egyáltalán nem úgy sikerült ez a hétvége, ahogyan szerettük volna, de még van hátra pár forduló, úgyhogy bármi megtörténhet, erre már számos példát láthattunk idén is különbözõ formákban. Most csak magunkra szabad koncentrálnunk, és mindent meg kell tennünk azért, hogy minél jobban zárjuk a szezont, aztán majd meglátjuk mit hoz a sors."

 

 

A United figyelmének most már a szerdai, West Ham United elleni FA-kupa újrajátszásra kell irányulnia, amelyet majd az Upton Parkban rendeznek. Carrick arra sarkallja társait, hogy szedjék össze magukat, és a mindent eldöntõ hétközi összecsapáson biztosítsák helyüket a Wembleyben rendezendõ elõdöntõkre, hogy esélyük legyen trófeát nyerni még a szezonban.

 

"Nagyon várjuk már a szerdai napot, és most erre szabad már csak koncentrálnunk" - tette hozzá.

 

"Amit a mai vereségbõl tanulságként le kell vonnunk, azt meg kell tennünk, de ezután tovább kell lépnünk, és egy újabb kulcsfontosságú meccsre kell készülnünk."

 

"Mindannyian tudjuk, mit is jelent ez, és ez egy mindent eldöntõ este lesz. Már nagyon várjuk, és remélhetõleg gyõztesen tudunk róla távozni, ezzel a következõ fordulóba jutva."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!