De Gea az Év csapatában

Karriere során harmadik alkalommal került be David de Gea a PFA Év csapatába, amellyel egy újabb emlékezetes szezont koronázott meg.


A 20 Premier League klub összes játékosának szavazatai alapján dõlt el a 2015/16-os szezon legjobb tizenegyének kiléte, és a 2012/13-as és a 2014/15-ös szezonok után immáron harmadik alkalommal választották David de Gea-t posztja legjobbjának.

 

A United világklasszis teljesítményt nyújtó kapuvédõje az egyetlen tagja Louis van Gaal keretének, aki bekerülhetett a Leicester City és a Tottenham Hotspur 4-4 játékosa által uralt csapatba, a maradék két helyen pedig az Arsenal (Hector Bellerin) és a West Ham United (Dimitri Payet) osztoztak meg.

 

 

PFA Év csapata: David De Gea (Manchester United), Hector Bellerin (Arsenal), Wes Morgan (Leicester City), Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Riyad Mahrez (Leicester City), Dele Alli (Tottenham Hotspur), N’Golo Kante (Leicester City), Dimitri Payet (West Ham United), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Jamie Vardy (Leicester City).

 

A történethez hozzátartozik, hogy a Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA) csak vasárnap tervezte nyilvánosságra hozni az Év csapatának kilétét, ám egy, a közösségi médiában kiszivárgott kép miatt kénytelenek voltak csütörtökön bejelenteni a csapattagok kilétét.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!