Smalling izgatott a Wembley miatt

Chris Smalling már nagyon izgatott, hogy szombaton az FA-kupa Everton elleni elõdöntõjében a Wembleyben léphet majd pályára, és elmondása szerint önbizalommal telve várják a találkozót sorozatban három megnyert mérkõzésük után.


Miután a világ legrangosabb kupasorozatának legjobb négy csapatába kerüléséért múlt héten legyõzték idegenben a West Hamet, a Vörös Ördögök egymást követõen két gyõzelmet tudtak aratni hazai pályán a bajnokságban, sorrendben az Aston Villa és a Crystal Palace ellen.

 

Szerdán este újabb kitûnõ védõprodukciót láthattunk Smallingéktól, és mivel a United támadóalakzata is potensnek tûnt a Palace ellen, így nem csoda, ha az angol középhátvéd és társai is már izgatottan várják a szombati, nemzeti stadionban rendezendõ csatájukat.

 

"Nagyon várom már, mert ez egy nagyszerû alkalom lesz" - kezdte Smalling, aki eddig három alkalommal szerepelhetett a Wembleyben, mindannyiszor gyõztes csapat tagjaként, és mindhárom sikert a Community Shield döntõjében aratva.

 

"Remélhetõleg el tudjuk végezni a feladatunkat az Everton ellen, és másodszor is visszatérhetünk [a döntõre]."

 

 

Míg a Palace menedzsere, Alan Pardew számos változtatást eszközölt csapatában a szerdai mérkõzésre, kétség nélkül a vasárnapi, másik FA-kupa elõdöntõt szem elõtt tartva, addig Smalling egy erõs kezdõcsapattal felálló Unitedben lehetett gyõztes csapat tagja, Louis van Gaal döntése pedig beigazolódott a 2-0-s, meggyõzõ sikerrel.

 

"Magabiztos gyõzelem volt" - tette hozzá a bekk.

 

"Szerintem irányításunk alatt tartottuk a mérkõzést az elejétõl a végéig, és rengeteg lehetõséget tudtunk kidolgozni, úgyhogy jó érzésekkel várhatjuk a szombati napot."

 

Ahhoz, hogy a United 2007 után ismét egy FA-kupa döntõben szerepelhessen, számos játékos sérülésbõl való visszatérése is hozzájárulhat, közülük is kiemelkedik Wayne Rooney, aki nemrég újra a kezdõcsapatban is helyet szorított magának. Smalling elmondása szerint a szélesebb merítési lehetõség lökést adhat számukra, és szerinte a menedzser is örül, hogy több lehetõség közül választhatja ki a legmegfelelõbb összeállítású csapatot.

 

"Az elmúlt mérkõzések során számos játékosunk visszatérhetett, és mindenki egyre jobb erõnléti állapotba kerül."

 

"A menedzser most jobb helyzetben van, hiszen szinte a legerõsebb kezdõcsapatát állíthatja így össze, amely remélhetõleg képes lesz a szombati feladatunk maradéktalanul történõ elvégzésére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!