Rashford a legjobb az U18-asok között

Marcus Rashford lett a legjobb U18-as játékos 2016-ban.


Hihetetlen, áttörõ szezonja miatt a klub edzõi stábja Marcus Rashfordot választotta az idény legjobb 18 éven aluli játékosának.

 

A 18 éves labdarúgó még az akadémiai csapatban kezdte meg a szezont, majd játszott az UEFA Ifjúsági Ligában U19-es csapattal. Szeptemberben hat mérkõzésen nyolc gólt termelt.

 

Ezután egy rövid kirándulást tett Warren Joyce tartalékai között az új év elején, mielõtt bemutatkozott volna a nagyok között februárban, a Midtjylland elleni Európa-liga összecsapáson, köszönhetõen annak, hogy Anthony Martial a találkozó elõtti bemelegítésen sérülést szedett össze.

 

A manchesteri srác stílusosan ragadta meg a lehetõséget, duplázni tudott elsõ meccsén, az Old Traffordon, a csapat 5-1-re nyert a dánok ellen. Három nappal késõbb ismét két gólt szerzett, akkor az Arsenal elleni bajnokin talált be kétszer.

 

 

A Manchester City és az Aston Villa elleni gyõztes góljai, valamint az év góljára is esélyes találata a West Ham elleni FA-kupa negyeddöntõn tovább növelte nevét a felnõttek között.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!