Smalling a szezon legjobbja

A játékostársak Chris Smallingot választották meg a 2015-16-os szezon legjobbjának.


Smalling a Vörös Ördögök védelmének vezére lett ebben a szezonban, minden sorozatot tekintve ötvennél is több találkozón lépett pályára, leginkább Daley Blinddel párban a védelem szívében és csapatkapitány is volt, amikor Wayne Rooney és Michael Carrick hiányoztak a pályáról.

 

Néhány Premier Leage csatárral élvezettel csapott össze a 26 éves védõ, aki bátorságával, erõnlétével és remek helyezkedésével fontos tényezõje annak, hogy a csapat 17 alkalommal gólt sem kapott a bajnokságban, ami rekordnak számít idén.

 

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy a társaktól megkaptam ezt a díjat" - nyilatkozta Chris a mai gálán. "Vannak nagy nevek a nyertesek között, így jó dolog, hogy én is odakerültem."

 

 

"Jó volt, hogy mi [Blind és én] képesek voltunk kiegyensúlyozottan játszani egymás mellett és meg tudtuk tanulni egymás játékát. A csapat védekezés terén már nagyon szilárdan állt."

 

"A csapatkapitányság óriási megtiszteltetés, nagy öröm, hogy a menedzser hitt bennem. Nagyon szép, hogy Michael Carrick és Wayne Rooney után megkaptam a lehetõséget."

 

"Jó, hogy megnyertem ma ezt a díjat, de remélem, néhány hét múlva egy másikat is sikerül elhódítani a Wembley-ben."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!