A szurkolóknál De Gea nyert

A Vörös Ördögök szurkolóinak szavazatai alapján a 2015/16-os szezon legjobb játékosa David de Gea lett, aki egymás után három évben nyerte el a Sir Matt Busby-díjat, ami példátlan.


A kapus újabb kiváló szezont futott a Manchester Unitednél, 32 bajnokiból 14-et kapott gól nélkül hozott le eddig és számos hihetetlen hárítással betonozta be nevét a világ labdarúgásában, mint az egyik legjobb hálóõr jelenleg.

 

A United 1-ese 2014-ben és 2015-ben is elnyerte ezt a címet, így õ az egyetlen, aki három egymást követõ szezonban el tudta hódítani ezt a serleget. Csak egy játékos van rajta kívül, aki háromszor nyert; Cristiano Ronaldo, de õ nem egymás után (2004, 2007, 2008).

 

"Nehéz bármit is mondani, csodálatos egymás után háromszor elnyerni ezt a címet. Igazán boldog vagyok, megtisztelõ mindez és köszönöm a szurkolóknak, akik a legjobbak a világon" - nyilatkozta David.

 

"Elképesztõ egymás után három évben megnyerni ezt a trófeát. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani és harcolni fogunk tovább."

 

 

"Úgy gondolom, az öltözõben mindenki fontos és van egy fontos dolgunk, nyerni a Wembley-ben. Ha megnyerjük az FA-kupát, jó szezont tudhatunk magunk mögött."

 

Amikor az FA-kupa elõdöntõben megfogott tizenegyesrõl [Lukaku lõtte] kérdezték, a spanyol játékos így felelt: "A csapattársaim edzésen lõttek nekem büntetõket, egyet sem fogtam meg! De aztán kivédtem egy nagyon fontosat, majd köszönhetõen Anthony góljának ott vagyunk a döntõben. Nagyon örülök neki."

 

"Ez nagyon fontos számunkra, a klub számára. Hatalmas történelme van, és biztosan mindent elkövetünk majd a gyõzelemért."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!