Rio örül a visszatérésnek

A Manchester United védõje, Rio Ferdinand nagy boldog volt, hogy hosszú idõ után újra pályára léphetett, amikor kezdõként kapott lehetõséget a Rangers elleni BL-mérkõzésen.


Az angol válogatott játékos végre 90 percet tölthetett a pályán Sir Alex Ferguson együttesében a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, amikor a hazai pályán játszó Vörös Ördögök nem bírtak a skót bajnok Rangersszel.

 

Bár Ferdinand elégedetlen volt a végeredménnyel, mérhetetlen boldogsággal töltötte el, hogy újra végig tudott játszani egy teljes mérkõzést.

 

Ugyanis az elõzõ szezon májusa óta ez volt az elsõ alkalom, hogy a 31 éves játékos a kezdõ sípszótól egészen a befejezésig a pályán tartózkodott - akkor a világbajnokságra készülvén Japán ellen.

 

Sajnos jelenléte sem segítette a csapatot gyõzelemhez, azonban a gólnélküli pontosztozkodás ellenére nagyon hálás, hogy ilyen módon térhetett vissza.

 

"Nagyszerû volt visszatérni, és játszani. Nagyon sokat vártam erre a pillanatra" - mondta a klub hivatalos honlapjának.

 

Ferguson nem kevesebb, mint 10 helyen változtatott az elõzõ hétvégén az Everton otthonában pályára lépõ kezdõjéhez képest kedden este, azonban Ferdinand szerint ez a késõbbiekben még elõnyükre válhat.

 

"Ez egy csapatjáték, és a menedzser szeretett volna a többi játékosa számára is lehetõséget biztosítani" - tette hozzá.

 

"Vannak olyan játékosaink, akik nem sok percet töltöttek a pályán az elmúlt idõszakban - beleértve engem is - úgyhogy ez egyértelmûen egy jó húzás volt."

 

"A menedzserünk már nagyon sokszor nyúlt ehhez az eszközhöz, és ezt követõen sem fog ezen változtatni, úgyhogy ezzel nincs is probléma."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!