Rojo és Schneiderlin is megsérültek

Megerõsítették, hogy a Manchester United védõje, Marcos Rojo a szombati edzésen megsérült, míg Morgan Schneiderlin is betegségével küzd.


A két játékos közül egyik sem volt nevezve a szombatra kiírt Bournemouth elleni mérkõzésre, ami azért lett elhalasztva, mert egy gyanús csomagot találtak az Old Trafford észak-nyugati szektorában.

 

Rojo és Schneiderlin remélhetõleg harcképes lesz az FA-kupa döntõre, melyet a Vörös Ördögök a Crystal Palace ellen vívnak majd a Wembley stadionjában szombaton. Morgan személyes Instagramján posztolt vasárnap este a United meccsén történõ biztonsági intézkedésekrõl, melyben dicsérte a klub biztonsági személyzetét.

 

"Nem voltam jelen a stadionban a sérülésem miatt, de nagyon szomorú dolog az, ami délután történt" - írta a francia válogatott játékos.

 

 

"Boldog vagyok, mert mindenki biztonságban volt és sajnálom a szurkolókat. Köszönet a rendõrségnek és a biztonsági személyzetnek, akik megfelelõen kezelték a történteket."

 

Louis van Gaal szerint Luke Shaw biztosan nem lesz bevethetõ az FA-kupa döntõn, míg a tapasztalt középpályás Bastian Schweinsteiger is távol lesz térdproblémája miatt.

 

Ashley Young nevezve volt a Bournemouth elleni mérkõzésre, miután újra edzésbe állt, továbbá jóllehet Matteo Darmian jobban van, szereplése függ attól, hogy az olasz védõ mennyire lesz fitt a nemzeti stadionban megrendezésre kerülõ Palace elleni döntõre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!