Fletcher farkasokat szelídítene

A skót középpályás felkészült a Molineux-ban megvívandó küzdelemre.


Darren Fletcher egészségesnek és alkalmasnak tartja magát arra, hogy a szombati Wolverhampton Wanderers elleni találkozón pályára lépjen.

A 27 éves játékost kedden az Aston Villa elleni találkozón le kellett cserélni, miután ütést kapott a szemére, melynek következtében látása romlott. De pénteken már ezt nyilatkozta az újságíróknak: "Jól vagyok, a látásom teljesen visszatért, ma reggel már edzésbe is álltam. A csapat számára elérhetõ vagyok és a mérkõzésre tekintek."

A Vörös Ördögök öt pontos elõnnyel állnak a Premier League táblázatának élén, az utolsó hat Wolves elleni találkozójukon nem kaptak ki, ám a legutóbbi nyolc mérkõzésükbõl csupán kettõ volt olyan, mikor nem egyetlen gól volt a két csapat közti különbség. Fletchernek nincsene illúziói arról, hogy könnyû három pontra számítsanak Mick McCarthy csapata ellen, de képesnek tartja magukat, hogy folytassák veretlenségi sorozatukat.

"Sokan azt várják, ne veszítsünk a Farkasok ellen, de mi óvatosak vagyunk ezzel kapcsolatban" - mondta Darren. "Jó teljesítményük ellenére a pontjaik száma nem tükrözi igazán, mit is tudnak. Engem nagyon lenyûgözött, amit idén a Wolves bemutatott eddig. Több mérkõzésen is hatalmas szerencsétlenség érte õket."

 


"Megtapasztaltuk a játékukat az Old Traffordon, nagyon nehéz meccsünk volt. Tudjuk, mire számítsunk, nagyon elkötelezettek és jó futballt játszanak. Több nagyobb csapat ellen is értek el jó eredményeket, mint a Liverpool vagy a Chelsea ellen is, szóval tudjuk, nagyon nehéz találkozó lesz. Öt vagy hat évvel ezelõtt vereséget szenvedtünk tõlük, mikor vezettük a bajnokságot. A Wolves jól játszik, bár nincs annyi pontjuk, amit megérdemelnének, óvatosnak kell lennünk és a legjobbat kihozni magunkból."

A United új klub rekordnak számító 30 meccses bajnoki veretlenségi sorozatot állíthat fel, ha szombaton nem kap ki, de Fletcher távol szeretne maradni ettõl és a legfontosabbra akar koncentrálni.

"Mindenki a veretlenségi sorozatunkról beszél. Fantasztikus dolog, ami önbizalmat tud adni, hoy egy új klub rekordot érhetünk el, de a legfontosabb dolog - amire minden játékos összpontosít - a bajnokság megnyerése."

"A veretlenségi sorozatunk alatt voltunk hullámvölgyben is. Jó helyzetben vagyunk a bajnokságban, de nem jelenti azt, hogy elbízzuk magunkat. Tovább kell mennünk és nyerni a mérkõzéseinket! A bajnokság azt mutatja, sokkal versenyképesebb csapatok vannak, több igen sokkoló eredmény is született idén. Óvatosnak kell lennünk és meg kell gyõzõdnünk arról, minden meccsre top formában futunk a pályára."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!