Hivatalos: Mourinho a United új menedzsere

Jose Mourinho veszi át menedzserként a Manchester United irányítását a 2016/17-es szezontól, három éves szerzõdést aláírva, amelybe egy éves hosszabbítási opciót is belefoglaltak.


Az 53 éves Mourinho több mint egy évtizede edzõsködik az európai klubfutball élvonalában, amely idõszak alatt négy országban (Portugália, Anglia, Olaszország és Spanyolország) hódított el bajnoki címeket, illetve kupákat, emellett pedig két alkalommal a Bajnokok Ligáját is megnyerte csapataival - 2004-ben a Porto, 2010-ben pedig az Internazionale élén.

 

"José egészen egyszerûen a jelenkor futballjának legjobb menedzsere. Trófeákat nyert, inspirálólag hat játékosaira Európa-szerte, emellett pedig természetesen kiválóan ismeri a Premier League-et, miután három bajnoki címet is nyert itt" - kezdte a kinevezés bejelentésében Ed Woodward, a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója.

 

"Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem a Manchester Unitednél. A múltban elért sikerei ideálisnak bizonyultak arra, hogy a továbbiakban õ vigye elõre a klubot."

 

 

José Mourinho:

"Különleges megtiszteltetés számomra, hogy a Manchester United menedzsere lehetek. Ez egy világszerte elismert és rajongott klub. Misztikum és románc szövi át minden egyes porcikáját, amellyel semelyik másik klub nem kelhet versenyre."

 

"Mindig is éreztem valamiféle ihletettséget az Old Trafford kapcsán; karrierem során számos fontos emléket õrzök az itt lejátszott mérkõzésekrõl, és mindig is élveztem a United szurkolóival való kapcsolatot. Nagyon várom, hogy a menedzserükként ülhessek le a kispadjukra, és élvezhessem csodálatos támogatásukat az elkövetkezendõ évek során."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!