Rashford hosszabbított

Marcus Rashford új szerzõdést írt alá, ami legalább 2020 júniusáig a klubhoz köti. A szerzõdést egy évvel meg lehet hosszabbítani.


A 18 éves Rashford az akadémián keresztül tört be az elsõ csapatba, és elõször az Európa-ligában, a Midtjylland ellen debütálhatott. Ezt a lehetõséget két kézzel megragadta, ugyanis duplázni tudott a dán csapat ellen, ezt a teljesítményt pedig egészen elképesztõ módon három nappal késõbb, a bajnoki debütálásán, az Arsenal ellen meg tudta ismételni. Marcus 17 alkalommal szerepelt az elsõ csapatban, és 8 gólt szerzett.

 

Ed Woodward: "Marcus egy õstehetség, óriási potenciállal. Megragadta a lehetõséget, és hamar az elsõ csapat tagjává vált. Örülök, hogy Marcus hosszabbított. Ennél a klubnál remekül tud majd tovább fejlõdni. Még mindig nagyon fiatal, ezért türelmesnek kell vele lennünk, de jó ütemben fejlõdik, ezért úgy hisszük, hogy fényes jövõ elõtt áll."

 

 

Marcus Rashford: "Boldog vagyok, hogy hosszabbíthattam. Mindig is a Manchester United szurkolója voltam, ezért tényleg az álmom válik valóra, amikor az elsõ csapatban játszhatok. Hálás vagyok, hogy megkaphatom a lehetõséget a bizonyításra. Az én, és a családom számára is az jelenti a mindent, hogy a világ legnagyobb klubjában focizhatok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!