Cameron is hosszabbított

Cameron Borthwick-Jackson új, 2020-ig szóló szerzõdést írt alá a Manchester Unitednél, ráadásul a kontraktust plusz egy évvel meg lehet hosszabbítani.


A 19 éves védõ a manchesteri akadémián lépdelt egyre feljebb, majd novemberben, a West Bromwich Albion ellen a felnõtt csapatban is bemutatkozhatott. Cameron tovább fejlõdött és már 14 alkalommal játszott az elsõ csapatban. A szurkolók szavazatai alapján õ lett az év legjobb U21-es játékosa a klubnál, ami hatalmas elismerés.

 

Ed Woodward így nyilatkozott:

 

"Cameron az egyike azon fiatal játékosainknak, akik az akadémiánkon keresztül az elsõ csapatig jutottak az elõzõ szezon során. Mindig is ezt tette a klubunk. Nagy öröm, hogy Cameron aláírta hosszabbítását és nagyon várom, hogy láthassam a csapatban sok éven keresztül."

 

 

A fiatal játékos lelkendezett: "A Unitednél nõttem fel, minden percét élveztem az itt eltöltött idõnek. A legutóbbi szezon óriási élmény volt azáltal, hogy debütáltam az elsõ csapatban, ezzel a saját és családom álma is valóra vált. Úgy érzem, Manchester United játékosként a legjobb helyen vagyok a további fejlõdéshez. Továbbra is keményen dolgozom, tanácsokat kérek a menedzsertõl és az edzõi stábtól, hogy minden edzéssel csak javuljak."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!