Mourinho nem foglalkozik Guardiolával

Jose Mourinho kijelentette, a következõ szezonban kizárólagos figyelmét a Manchester United élmezõnybe való visszavezetése fogja lekötni és nem a Guardiolával folytatott harcok.


Mourinho nem szeretné, hogy személyes ellentétei Manchesterben nõjenek Guardiolával a következõ szezon folyamán, ugyanis attól tart, hogy a civakodások nem segítenék csapatát és ezzel odanyújtanák egy harmadik együttesnek a bajnoki címet.

Mourinho, akit a múlt hét során neveztek ki a Manchester United menedzserének, és a Manchester City új trénere, Guardiola elég fagyos kapcsolatot alakítottak ki, amikor a két edzõ még a Real Madrid és a Barcelona együtteseit irányította.

A páros viszálya 2011-ben robbant ki, amikor Guardiola a két csapat egymás elleni Bajnokok Ligája elõdöntõt megelõzõen kritizálta a portugál média elõtt tanúsított viselkedését. Négy hónappal késõbb Mourinho egy nagyon ellenszenves mozdulatot tett, a meccse lefújása után az akkori másodedzõ, Tito Vilanova szemébe nyúlt látványosan, miközben a játékosok és az edzõi stábok is egymással vitáztak hevesen.

A nem túl szép közös múlt ellenére Mourinho leszögezte, nem szeretné tovább folytatni ilyen módon a rivalizálást, amint megkezdi a munkát az Old Traffordon.
 



Errõl a Lisszaboni Egyetemen nyilatkozott: "A tapasztalataim nem engedhetik meg, hogy naiv legyek."

"Két évet töltöttünk együtt egy bajnokságban, ahol vagy õ vagy én voltam a bajnok. Itt azonban ha egymásra koncentrálunk, akkor a gyõztes más menedzser lesz."

Mourinhót azonnal faggatni kezdték, miután a hírek szerint szeretné a Sporting Lisszabon középpályását, Joao Mariot leigazolni, azonban igyekezett lehûteni a kedélyeket, mivel nem célja a portugál klubból játékost szerzõdtetni.

"Senkit nem fogok innen magammal vinni" - tette hozzá.


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!