Giggs gyõzni akar a rangadón

Ryan Giggs szerint a Manchester United visszazökkenhet a rendes kerékvágásba, ha a hétvégén legyõzi õsi riválisát, a Liverpoolt.


Egyik csapat sem büszkélkedhet jó kezdéssel ebben a szezonban, hiszen például a United mindkét idegenbeli bajnokiján az utolsó pillanatban dobott el két-két pontot, majd legutóbb a Rangersszel nem bírtak hazai pályán a Bajnokok Ligájában.

 

Azonban a csapat veteránja, Ryan Giggs szerint a Vörös Ördögök még visszaterelhetik a siker medrébe szezonjukat, ha felül tudnak kerekedni a vetélytárs szomszédvár felett.

 

"A közönséget már szétfeszíti az izgalom" - vágott bele a klub legtöbb mérkõzésen pályára lépõ játékosa.

 

"Mindig nagyon gyors tempójú mérkõzést szoktunk játszani, ahol az indulatok sem szorulnak háttérbe, úgyhogy remélhetõleg a végén mi kerülünk ki gyõztesen és újra visszatérünk a nyertesek útjára."

 

"Nem számít, hogy a két csapat miként szereplt korábban, ez egy más világ, a szezon egyik, ha nem a legfontosabb mérkõzése. Mindig nagy figyelmet szentelünk ennek a rangadónak, mindenki tülkön ülve várja már hetek óta. Az atmoszférával sosem szokott probléma lenne, és a játékosok is nagyon készülnek már."

 

"Az érzelmek a tetõfokára hágnak, ha a Liverpool ellen játszunk, nem számít, hogy miként teljesítenek."

 

"A Chelsea és az Arsenal elleni mérkõzések is nagyon fontosak - ám egy helyi rangadó a Liverpool ellen a két klub közös története miatt utánozhatatlan."

 

"A Unitednél minden Liverpool elleni mérkõzés kiemelten fontos, de ez még természetesen semmirõl sem dönt a szezonban. Az itteni gyõztes vagy vesztes útja nem lesz ezzel behatárolva."

 

"Nincs helye hibának. Gyõznünk kellett volna a múlt hétvégén az Everton ellen, úgyhogy szerintem a tûzzel nem lesz gond a csapatnál."

 

"Az a probléma, hogy nem döntöttük el a mérkõzéseinket, amikor lehetett volna, ez pedig visszaütött, mint a Rangers ellen, ahol nem jöttek össze a dolgaink."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!