Ali elõtt tisztelgett Smalling

A világot szomorúság töltötte el, amikor szombaton kiderült, hogy a legendás bokszoló, Muhammad Ali elhunyt. Hamar számos manchesteri játékos is az amerikai ikon elõtt tisztelgett.


Adnan Januzaj, Anthony Martial, Ashley Young, Bastian Schweinsteiger, Memphis Depay és Morgan Schneiderlin is azon Vörös Ördögök között voltak, akik megdöbbenésüknek adtak hangot a hír hallatán.

 

Korábban Chris Smalling nyilatkozott arról, mennyire imádja Alit és a középhátvéd elsõk között reagált Twitteren a hírre, kitéve egy fotót egy bekeretezett képrõl (melyet itt is láthattok) idézettel társítva: "Aki nem elég bátor ahhoz, hogy kockáztasson, semmit nem ér el az életben."

 

Még 2015 decemberében egy interjúban arról kérdezték Smallingot, a labdarúgáson kívül kit tart a legnagyobb sportolónak. Akkor õ a nehézsúlyú bokszolót nevezte meg, elmagyarázva, hogyan is inspirálja õt Ali folyamatosan.

 

"Rengeteg nevet fel lehet sorolni, de Muhammad Ali nagy rajongója vagyok" - mesélte anno Smalling. "A házamban több fotója is megtalálható idézetekkel kiegészítve. Mindig támogatta saját magát. Elbizakodottá válhatsz, de mindig megvolt a hite és helyre tudta tenni önmagát. Olyan valaki volt, aki tényleg sportága csúcsán állt."

 

 

Több United játékos is kiposztolt Aliról készült fotókat, pályafutásáról írtak adatokat, vagy saját gondolataikat megfogalmazva tisztelegtek a legenda elõtt. Szombaton ezt az üzenetet írta Twitteren Schweinsteiger: "Az egyik legnagyobb atléta, aki valaha született. Nyugodj békében! Örökséged tovább él!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!