Mourinho új otthona

José Mourinho kinevezése óta elõször járt az Old Traffordon, mint Manchester United menedzser és a portugál máris az 'új otthon' jelzõvel illette az Álmok Színházát.


Mourinho hivatalos Instagram profilját használva a vasárnapi Soccer Aid mérkõzés elõtt egy fotót posztolt ki a brazil legenda Pelével a stadionban és ezekkel a szavakkal jellemezte: 'Megtiszteltetés, hogy új otthonomban fogadhatom Pelét'.

Vasárnap ezt megelõzõen még egy képet töltött fel a United új menedzsere, ahol az Old Trafford játékoskijárójában néz a pálya felé, amely hamarosan új otthonaként fog szolgálni az 53 éves szakembernek.

 


Mourinho a különleges jótékonysági mérkõzésen vett részt, mint társ-edzõ az 'Anglia XI' élén, ahol 3-2 arányban nyertek a 'Világ többi része' csapat ellen, így segítve a UNICEF-et, akik a teljes bevételt megkapják.

A portugál menedzser elsõ mérkõzése United edzõként a Borussia Dortmund ellen lesz Sanghai-ban július 22-én, mielõtt július 25-én Beijingben lép pályára az együttes a Manchester City ellen a 2016-os, Aon által szervezett túra részeként.

Wayne Rooney "tisztelet-mérkõzése" az Everton ellen lehet majd Mourinho elsõ mérkõzése United menedzserként az Old Traffordon. Majd az FA Szuperkupa mérkõzése lesz a következõ összecsapás a Leicester City ellen augusztus 6-án a Wembley-ben, mielõtt a 2016/17-es szezon megkezdõdne az augusztus 13-ai hétvégén.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!