A Leeds vinné a United fiatalját

A Leeds United csábítja a Manchester United fiatal támadóját, Ashley Fletchert, miután annak a hónap végén lejár a szerzõdése.


A Leeds egyike azon csapatoknak akik szemmel tartják a jelenleg Barnsley csapatánál kölcsönben szereplõ fiatal pályafutását, akinek a szerzõdése ebben a hónapban jár le a Unitednél.


Fletcher igaz, kapott már egy ajánlatot a hosszabbításra, miután elsõ kölcsönben töltött szezonja lenyûgözõre sikerült a Barnsley együttesében, de még nem köttetett megállapodás az ügyében.


A Barnsley januárban szerzõdtette az ifjút egy kölcsönszerzõdés keretein belül, sokban hozzá is járult ahhoz, hogy a csapat megnyerje a League One play-off döntõjét és a Johnstone’s Paint Trophy-t serlegét is, Fletcher ez idõ alatt 27 pályára lépésébõl kilencszer volt eredményes.

 


A Barnsley a play-off elõdöntõjében a Walsall csapata ellen volt eredményes a 66. percben, míg a Millwall elleni Wembley-ben megrendezésre kerülõ döntõben a második percben õ nyitotta meg a gólcsapot kilenc nappal ezelõtt.


A Leeds tulajdonosa Massimo Cellino korábban próbálta szerzõdtetni a Barnsley támadóját, Sam Winnal-t még januárban, továbbá érdeklõdött a "Kuvaszok" középhátvédje Alfie Mawson után is, aki pályán volt a Wembley-ben lejátszott Championship-be feljutást érõ döntõn is.

 

A Leeds jelenleg is csatárposzton szeretne erõsíteni, miután gólok terén a csapat a szezonban átlagos teljesítményt ért el, ráadásul a csapat egyik gólfelelõse, Mirco Antenucci, aki a góllövõ lista második helyezését érte el a maga kilenc góljával, az múlt hónapban távozott.

 

Az elõkelõ helyre rangsorolt Fletcher számára a Manchester Unitednek mindenképpen hosszabbítást kell ajánlania, hiszen, ha a csatár úgy dönt, elhagyja az Old Traffordot egy másik csapat kedvéért, az ingyen vihetné a tehetséget.

 

2014-ben igaz, hogy feljutott a nagyok közé, de nem igen sikerült beverekednie magát a kezdõcsapatba.


yorkshirepost.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!