Ferguson sajnálja az elszalasztott lehetõséget

Sir Alex Ferguson elismerte, komoly esélyt szalasztottak el a ma esti vereséggel.


Tudván, hogy az Arsenal csapata pontokat hullajtott a Newcastle hihetetlen feltámadásának köszönhetõen (4-0-ról álltak fel a Szarkák az utolsó fél órában és mentették 4-4re a találkozót – a szerk.), komoly lehetõséget szalasztottak el a Vörös Ördögök azzal, hogy nem sikerült 7 pontosra növelni elõnyüket.


A Wolves sokkolta a Manchester United gárdáját azzal, hogy hátrányból fordították meg a találkozót és ezzel a szezonbeli elsõ vereséget mérték Ferguson gárdájára, véget vetve a 29 meccses veretlenségi sorozatnak.


„Komoly lehetõség volt, de már a meccs elõtt is mondtam, hogy szerintem a Wolves helyezése nem tükrözi a valóságot” – kezdte Ferguson.


„Nagyszerûen kezdtünk, volt néhány lehetõségünk, fõleg az elsõ félidõben. A második félidõben nem sok veszélyt jelentettünk, nem nagyon dolgoztattuk meg az ellenfél kapusát.”


„A pálya talaja sem volt a legjobb, de nem foghatjuk erre a vereséget.”

 


Nem segített továbbá a Manchester United helyzetén az sem, hogy Rio Ferdinand a bemelegítés során vádli sérülést szenvedett.


Ferdinand így biztosan hiányozni fog az angol válogatott Dánia elleni barátságos mérkõzésérõl, valamint a jövõ szombati manchesteri városi derbirõl a City ellen. Ferdinand hiánya a Wolves mindkét góljánál érezhetõ volt, hiszen a Farkasok mindkét alkalommal a tizenhatoson belülrõl találtak be fejjel.

 

„Rio kiesése komoly veszteség volt, mert az õ tapasztalata mindig sokat számít az ilyen jellegû mérkõzéseken.”


Ferguson annak sem örül, hogy a válogatott mérkõzések miatt csapata nagy része elutazik, ezzel megnehezül a felkészülés a City elleni jövõ szombati városi rangadóra. Anagyobb nevek közül csak Dimitar Berbatov, Paul Scholes, Ryan Giggs, Edwin van der Sar, Park Ji-Sung és Patrice Evra marad az Old Traffordon.


„Nem a legkedvezõbb mérkõzés lesz arra, hogy javítsunk. Nehéz találkozó elé nézünk majd.”


„Sajnos a hétközben válogatott mérkõzések vannak, ami szerintem õrültség, de el kell fogadni. Számos játékosunk van, akit nem érintenek a nemzetközi meccsek, valószínûleg õk mindannyian játszani fognak a jövõ héten.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!