Hivatalos: Carrick hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Michael Carrick egy évvel, 2017 júniusáig meghosszabbította szerzõdését.


A 34 éves középpályás 2006 júliusában igazolt az Old Traffordra. Manchesterben eltöltött évei során öt alkalommal nyerte meg a csapattal a Premier League-t, egyszer-egyszer pedig az FA-kupát, a Ligakupát, a FIFA Klubvilágbajnokságot és a Bajnokok Ligáját.

 

Michael Carrick:

 

"Ez a nagyszerû klub részese volt az életemnek az elmúlt tíz évben, úgyhogy örömömre szolgál, hogy ez a fantasztikus közös utazás folytatódhat. Remek, hogy lehetõségem nyílik együtt dolgozni José Mourinhoval, aki rengeteg mindent elért már menedzseri karriere során. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolók szüntelen támogatásáért. Különleges pillanat volt elhódítani az FA-kupát, és remélhetõleg a jövõben újabb trófeákat tudunk nyerni közösen."

 

 

José Mourinho

 

"Michael egy nagyon intelligens középpályás, aki nagyszerûen olvassa a játékot. Elégedettséggel tölt el, hogy meghosszabbítja szerzõdését. Ebben az évben mutatott formája megmutatja, milyen képességekkel rendelkezik és hogy minden korábbinál jobban élvezi még mindig a játékot. Michael a klubnál eltöltött évei alatt temérdek tapasztalattal vértezte fel magát, ez a tudás pedig számomra megfizetethetetlen. Nagyon várom, hogy együtt dolgozhassunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!