U18: West Brom 3-2 Manchester United

Paul McGuinness csapata legutóbbi vereségét követõen újból kikapott annak ellenére, hogy a második félidõben feltámadtak és harcoltak a pontokért.


Jesse Lingard és Paul Pogba gólja visszahozták a reményt szombaton, ám 0-3-as állás után késõn éledtek fel a United fiataljai és a West Bromnak sikerült valamennyit mertartani elõnyébõl.

A kissé szedett-vedett elsõ félidõben mindkét csapat elõtt adódott lehetõség, de a hazaiaknak sikerül kihasználni helyzeteiket. Elõször a 40. percben Michael Keane kezezése után megítélt büntetõt értékesítette a WBA támadója, Saido Berahino. Négy perccel késõbb a 11-est rúgó játékos elõkészítõként szorgoskodott, melynek következtében csatártársa, Adil Nabi növelte a hazai elõnyt.

A szünetet követõen ott folytatta az Albion, ahol az elsõ félidõben abbahagyta. Az 52. percben George Thorne 3-0-ra alakította az eredményt egy újabb büntetõvel, melyet a WBA legjobbja, Berahino harcolt ki.

Három perccel késõbb a United mentõkötelet kapott Jesse Lingard góljával, ám a hazai játékosok jól állták a sarat, ám a mérkõzés utolsó perceiben egy remek, 17 méterrõl leadott lövéssel Paul Pogba is bevette a WBA kapuját. A második gól már késõn jött, így nem sikerült egyenlíteni a fiataloknak.


West Borm 3-2 Manchester United
WBA Training Centre

United: Johnstone; M.Keane, Thorpe, Fornasier (Ekangamene 80.), Fryers; Lawrence (Wilson 70.), Cole, Pogba, Blackett; Lingard, W.Keane
Nem használt cserék: McGinty, Coll

Gólszerzõ: Berahino 40. (11-es), Nabi 44., Thorne 52. (11-es) illetve Lingard 55., Pogba 90.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!