Carrick: Az új srácoknak meglepõ lesz a túra

Michael Carrick új szerzõdése azt jelenti, hogy az Aon által szponzorált kínai túrán az egyik legidõsebb játékos lesz a keretben.


A középpályás egy évvel hosszabbított, így õ is utazhat majd Jose Mourinho csapatával Kínába, ahol a Borussia Dortmunddal és a Manchester City-vel is összecsap majd a felkészülés alatt.

 

Carrick már több túrán is veteránnak számított és mindent tud arról, micsoda szenvedély lakozik az ázsiai drukkerekben. Hiszi, hogy az új igazolásoknak, mint például Eric Bailly is, és a fiataloknak meghökkentõ lesz a fogadtatás.

 

A Vörös Ördögök legutóbb 2013-ban jártak Kínában és Carrick így nyilatkozott: "Azt hiszem, ez abból adódik, hogy a szurkolók nem látnak minket közelrõl oly gyakran. Így amikor ellátogatunk oda és leszállunk a géprõl, akkor a 2-3 év alatt felépült szenvedély és lelkesedés felszabadul."

 

 

"Biztos vagyok abban, hogy az új srácok számára nagyon meglepõ lesz ez, ezt mindig jó látni."

 

Carrick már többször járt a Uniteddel Ázsiában, de talán a legkiemelkedõbb élménye 2008-ban született Japánban.

 

"Kétségtelen, hogy a klubvilágbajnokság megnyerése a legjobb. A szezon közepén jártunk és trófeáért játszottunk, ami furcsa volt. De egyértelmûen ez a legjobb élményem az ottani játékok közül."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!