Fletchernek a bajnoki cím, nem a rekord számít

Darren Fletcher szerint nem számít, hogy a Wolves véget vetett a Manchester United hosszú ideje tartó veretlenségi sorozatának, mivel a skót középpályást csak a bajnoki cím érdekli, nem a rekordok megdöntése.


Nani 3. percben szerzett góljánál úgy tûnt, meglesz a United számára zsinórban a 30. veretlen meccs, amely új klubrekordot jelentett volna, de George Elokobi és Kevin Doyle még az elsõ félidõben megfordították a mérkõzést, amelynek állása késõbb sem változott, így tárgytalanok a továbbiakban a United veretlen szezonjáról szóló spekulációk.


„A legfõbb célunk a bajnokság megnyerése, a tegnapi vereség csak egy kis vargabetû volt. A vereség ténye okozta a valódi csalódottságot az öltözõben, nem a rekord elbukása. Vége a veretlenségi sorozatnak, úgyhogy az emberek sem fognak többet beszélni errõl” – mondta Fletcher a MUTV riporterének.

 


„Maradhattunk volna veretlenek az egész szezonban úgy is, hogy közben nem leszünk bajnokok. Mi értelme lenne? A mi célunk a bajnokság megnyerése. Most elvesztettünk 3 pontot, de vissza kell jönnünk és megmutatnunk az erõnket.”


A vereség okozta frusztráció ellenére Fletcher dicsérte a Wolves erõfeszítéseit, akik újabb nagy csapatot kaptak el hazai pályán. Az ellenfél elismerése mellett azonban elmarasztalta saját csapata tehetetlenségét.


„Nagyszerûen kezdtünk, el kellett volna döntenünk már az elején a meccset. Volt néhány helyzetünk az elsõ félidõben, de nem használtuk ki õket, majd beszedtünk 2 gólt a pontrúgások után.”


„A találkozó elõtt már elmondtam, hogy a Wolves szerintem kissé balszerencsés ebben a szezonban, nem gondolom úgy, hogy a pontszámuk hûen tükrözné a teljesítményüket. Nem érdemeltek volna ennyi vereséget a játékuk képe alapján. Úgy játszanak, amilyen a menedzserük személyisége: nyíltan.”


„Természetesen csalódottak vagyunk a jó kezdés utáni vereség miatt. Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, mert a farkasok nagy iramot diktálnak, jó a fizikumuk, és sokat tartják a labdát a levegõben. Egyszerûen nem tudtuk olyan helyzetet kialakítani a második félidõben, ami visszahozhatott volna minket a meccsbe.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!