Bournemouthban indul a Premier League-idény

Elkészült a 2016/2017-es Premier League szezon sorsolása, ennek alapján pedig José Mourinho a Bournemouth otthonában vezetheti ki csapatát elõször bajnokin a Manchester United menedzsereként.


A múlt hónapban Louis van Gaal utódjának kinevezett portugál a Dean Courtön mutatkozhat be a Vörös Ördögök kispadján bajnoki mérkõzésen az augusztus 13-14-i hétvégén. Az 53 éves menedzser elsõ mérkõzésére a Southampton ellen kerül majd sor az Old Traffordon augusztus 20-án.

 

Mourinho és Pep Guardiola összecsapására a két manchesteri csapat menedzsereként nem kell sokáig várni, ugyanis már a 4. fordulóban, szeptember 10-én városi derbit rendeznek majd az Old Traffordon. Az Etihad Stadiumban február 25-én mérkõznek majd meg egymással a felek.

 

Az egykori Chelsea sikerkovács Stamford Bridge-re történõ visszatérésére október 22-ig kell majd várni - egy héttel azt követõen, hogy a United a Liverpool ellen játszik majd az Anfielden.

 

 

A fontosabb idõpontok közül a Boxing Dayen otthon fogadják majd a Vörös Ördögök a Sunderlandet, Szilveszterkor a Middlesbrough lesz a vendégük, míg az új év elsõ találkozóján a West Hamhez látogatnak.

 

Hazai pályán, a Crystal Palace ellen zárul majd a szezon, azonban ezt majd megelõzi egy könnyûnek egyáltalán nem ígérkezõ londoni idegenbeli túra az Arsenal és a Tottenham vendégeiként.

 

Mourinho elsõ hivatalos mérkõzése a kínai felkészülési túra keretében, július 22-én a Borussia Dortmund ellen lesz manchesteri pályafutása során, majd július 25-én Pekingben a Manchester City és Guardiola következik.

 

Ezt követõen augusztus 3-én Wayne Rooney gálamérkõzésén az Evertont fogadják majd az Old Traffordon, négy nappal késõbb pedig elsõ tétmérkõzésként a Leicester City következik majd a Wembleyben a Community Shield-döntõben.

 

Az Európa-liga csoportkörének sorsolását augusztus 26-án tartják Monacoban, az elsõ csoportmérkõzésre szeptember 15-én, az utolsóra pedig december 8-án kerül majd sor.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!