Ideális lehetõség a City ellen

A Manchester United visszarázódhat a sikeres útra a városi rivális ellen, miután hétvégén sokkoló vereséget szenvedtek a Wolvestól.


 A Vörös Ördögök elsõ bajnoki vereségüket követõel elszalasztották a lehetõséget, hogy hét pontos elõnyt alakítsanak ki üldözõikkel szemben, ám Roberto Mancini ambíciózus csapata elleni mérkõzés jó lehetõség lehet a bajnoki versenyre nézve. Errõl nyilatkozott Darren Fletcher.

"Ez egy hatalmas játék" - kezdte a skót középpályás az MUTV-nek. "Mindenki fel akar állni a vereség után és ez pontosan egy olyan mérkõzés lehet, ahol talpra kell állni. A városi derbi a játékosoknak, szurkolóknak egyaránt fontos, így készen állunk a mérkõzésre."

 


Sir Alex Ferguson is a középpályás érzelmeit visszhangozta, hozzátéve, a hét közepén lejátszandó válogatott mérkõzések nem kívánt eseményként lépnek fel a derbi elõtti felkészülésben.

"Fantasztikus mérkõzés lesz ez nekünk" - mondta Sir Alex. "Hatalmas játék, amit nagyon várunk. Sajnos válogatott mérkõzéseket kaptunk hétközben, ami szerintem nagy õrültség, de túl kell jutnunk ezen. Van több játékosunk, akik nem szerepelnek a válogatottban és így játszani fognak a jövõ héten. Akik elutaznak majd, az esetükben fontolóra kell vennünk az utazás tényét, mielõtt szombaton ebédidõben lejátszuk a találkozót."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!