Januzaj és Fosu-Mensah keményen edzenek

Adnan Januzaj és Tim Fosu-Mensah videókat posztoltak hivatalos Instagram profiljukon, amiken látható, milyen erõbedobással edzenek egy nagyon fontos szezon elõtt.


José Mourinhot június elején nevezték ki a Vörös Ördögök élére, és a háromszoros Premier League gyõztes edzõ már most nagyon elfoglalt keretének kialakításával a 2016/17-es szezonra, hiszen már leigazolta Eric Baillyt, valamint új szerzõdést kötött a klubbal Cameron Borthwick-Jackson, Marcus Rashford és Michael Carrick is.

Azon játékosok, akik idén semmilyen nemzetközi tornán nem szerepelnek - mint Januzaj és Fosu-Mensah -, július elején fognak visszatérni az Aon Training Complexbe és ez egy korai lehetõséget biztosít számukra, hogy lenyûgözzék az új menedzsert, Mourinhot a 2016-os Aon által támogatott túra elõtt.

Januzaj, aki videójának a "kemény munka, új ambíciók" feliratot adta meg, a 2013/14-es szezonban tört be a csapatba, és ez év januárjában Mourinho érdeklõdését is felkeltette a tehetséges belga, aki ekkor a Chelsea-t irányította még.

 


"Véleményem szerint egy nagyon jó játékos, akinek jó lehetõségei vannak, hogy egy nagy, és hosszútávú karrierje lehessen" - nyilatkozta José akkoriban. "Nem ismerem a srácot személyesen, de úgy tûnik nagyon sok van benne."

Fosu-Mensah is edzéssel töltve várja az új menedzserével való közös munkát, miután szerepet kaphatott a United felnõtt csapatában a 2015/16-os szezonban, lenyûgözve a szurkolókat impozáns és sokoldalú védekezõ stílusával.

"Sosem hallottam egyetlen játékost sem rosszul beszélni Mourinhoról" - magyarázta Tim a holland Voetbal International újságnak. "Kíváncsi vagyok - szeretnék top játékossá elõlépni irányítása alatt a Manchester Unitedben. Ez a következõ lépés a tervemben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!