Young öt éve a United kötelékében

Ashley Young a közösségi médiát használva emlékezett vissza, immáron öt éve a Manchester United játékosa.


"Boldog évfordulót nekem! 5 év a @ManUtd-ben, micsoda klub!" - írta ki twitterére ma (csütörtökön) azzal a képpel, melyen 2013-ban a Premier League bajnoki trófeáját, valamint az FA-kupa serlegét tartja.

A bajnokság megnyerése Ashley egyik fõ célja volt, amikor 2011. június 23-án az Aston Villa mezét a Manchester Unitedéra cserélte. Akkor így nyilatkozott a ManUtd.com-nak: "Ez egy lehetõség a United történelmének részévé válni azzal, hogy segítek megnyerni a 20. bajnoki címet. A lehetõség, hogy a világ legnagyobb klubjába jöhettem és itt játszhatok, olyasvalami, amire nem mondhattam nemet."

A Vörös Ördögök legendája, Denis Irwin nagyon szorglamazta az angol válogatott szélsõ leigazolását, amit a ManUtd.com-nak is elmondott: "Úgy vélem, ez egy nagy igazolás és azt várom, hogy nagyon jó játékos lesz számunkra. Jó képességei vannak és igazi fenyegetést jelent az ellenfélre rögzített szituációkból. Fantasztikus, ahogy a tizenhatoson belülre juttatja a labdákat. A gólszerzéshez is igazán jó szeme van, és így, hogy lehetõsége nyílt, biztos vagyok benne, hogy ezt bizonyítja majd pár góllal az elkövetkezendõ években."

 

 

 


Irwin jóslata igaznak bizonyult, hiszen Young a 2011/12-es, debütáló évében hatszor talált az ellenfelek hálójába. Többek közt az Arsenal elleni híres, 8-2-es gyõzelem során is két alkalommal remek kivitelezéssel tekert el a hosszúba.

A szurkolók így reagáltak a twitteren Ashley ötödik évfordulójára:

@LiamGoodfellas: Gratulálok. Remélhetõleg jól folytatódik majd számodra minden. Nagyszerû igazolás. #ggmufc

@JonnyCrowther12: Kételkedtem benned, de bebizonyítottad, hogy mindenki tévedett. Jó látni a szenvedélyed.

@SergeMUFC: Szép munka, Ash. Amikor gödörben is voltál, felálltál és bizonyítottad, megérdemled, hogy a legmagasabb szinten szerepelsz.

@UkPace: Szép munka, Ashley. Hiányzol a Villánál, de elégedettek vagyunk veled.

@BuchUbaid: Gratulálok, Ash. Voltak hullámvölgyeid, de mindig erõsen tértél vissza. Errõl szól a @ManUtd szellemisége. Az utolsókig harcolunk. Élvezd.

@28_k_: Nagyszerû eredmény, Ashley. Mindig top játékosa voltál a Unitednek.

@pransh15: Öröm @youngy18-at a @ManUtd-ben látni játszani.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!