Ferguson nem igazolta volna le Ibrát

Rene Meulensteen úgy gondolja, Sir Alex Ferguson visszautasította volna annak lehetõségét, hogy leigazolja Zlatan Ibrahimovic-ot, mert ez nem tett volna jót a fiatal játékosoknak.


A Manchester United korábbi segédedzõje szerint Ferguson tízbõl kilenc alkalommal biztosan elutasította volna az ilyen igazolásokat. 

 

A svéd csatár szerzõdése lejárt a PSG-nél, így ingyen igazolhatóvá vált, majd a héten a Vörös Ördögök hivatalosan is bejelentették érkezését, akivel egyéves szerzõdést kötöttek plusz egy év hosszabbítási lehetõséggel.

 

"Talán tízbõl kilenc alkalommal nem hozott volna meg ilyen döntéseket" - nyilatkozta Meulensteen a The Sunnak. "Pontosan azért, amit Alex Ferguson a fiatalokkal akart tenni - felhozni és fejleszteni õket."

 

 

"De ha a tízbõl egyszer úgy érezte a helyzetet, akkor megtette. Mint ahogy elhozta a 30 éves kora feletti Laurent Blanc-t Jaap Stam távozása után."

 

Meulensteen arról is beszélt, szerinte Wayne Rooney még mindig komoly szerepet vállalhat a Unitednél: "Elég jól játszott az Európa-bajnokságon. Nagyon hasznos lesz a United számára és Mourinho kedveli õt."

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!