Mourinho megérkezett, hogy megkezdje a munkát

José Mourinho egy videót osztott meg hivatalos Instagram profilján, amint megérkezett a Manchester Piccadilly vasútállomásra, és készen áll, hogy elkezdje a munkát az Aon Training Complexben a várva várt 2016/17-es szezon elõtt.


Személyes Instagram profilját használva, a Manchester United új edzõje egy rövid videóklipet töltött fel arról, amint leszáll a vonatról - véletlenül pont a J jelû vagonról - hétfõn a korai órákban és ezzel a szöveggel látta el a posztot: "Itt vagyok/UNITED, megcsináljuk!".

Vörös Ördögök szurkolóinak ezrei kommentálták a videót, egyikük ezt írta: "Sok sikert a világ legjobb menedzserének", egy másik pedig: "Még mindig nem hiszem el, hogy velünk vagy." Volt aki pedig épphogy csak elkerülte õt az állomáson: "Az érkezése elõtt percekkel hagytam el az állomást."

Mourinho csendben végezte eddig a dolgát United menedzserként május 27-ei kinevezése óta, elõször is szerzõdést hosszabbítva a fiatal Cameron Borthwick-Jackson és Marcus Rashford párossal, majd új kontraktust kapott a hosszú ideje szolgáló Michael Carrick is.

 

 

 


A portugál az átigazolási piacon sem tétlenkedett eddig, június 8-án Eric Bailly írta alá szerzõdését a klubbal és a világsztár Zlatan Ibrahimovic múlt hét pénteken igazolt a Unitedhez. Mourinho a keret többségével a hétvége elõtt fog találkozni az Aon Training Complexben, kivéve azokat, akik nemzeti kötelességüknek eleget téve szerepeltek vagy még mindig szerepelnek a különbözõ kontinenstornákon.

A menedzser elsõ nagyobb döntése az Aon által támogatott, 2016-os kínai túrára utazó keret kinevezése lesz, ahol magasrangú barátságos mérkõzéseket vív majd az együttes a Manchester City és a Borussia Dortmund ellen. Egy harmadik felkészülési mérkõzés is beütemezésre került a Galatasaray ellen Göteborgban július 30-án.

Az elõszezoni mérkõzések sora ezzel nem ér véget, ezek közé tartozik a Wayne Rooney tiszteletére rendezett mérkõzés is augusztus 3-án az Everton ellen, valamint a Leicester City elleni Community Shield döntõ augusztus 7-én a Wembley-ben. A Premier League-t augusztus 13-án kezdi meg a United az AFC Bournemouth vendégeként.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!