Mourinho: Ott vagyok, ahol lenni akarok

José Mourinho a Manchester United menedzsereként történõ hivatalos bemutatásán kijelentette, "ott vagyok, ahol lenni akarok".


Az újdonsült menedzsert kedden délelõtt, az Old Traffordon mutatták be a világsajtó számára, ahol beszélt abbéli örömérõl, hogy most egy olyan lehetõséget kapott, "amelyre mindenki vágyik".

 

Mourinho arról is beszámolt, mennyire örül, hogy pályafutása legmegfelelõbb pillanatában kerül a United kispadjára, és már nagyon várja az elõtte álló kihívásokat.

 

"Nehéz számomra leírni, és szavakat találni erre a klubra. Nem szeretem azt, hogy az emberek 'álommunka' elnevezést használnak erre. Ez nem egy álommunka, ez a realitás - én vagyok a Manchester United menedzsere. A valóság az, hogy ez az az állás, amit mindenki akar, de velem ellentétben nem sokaknak adatik meg" - lelkendezett.

 

"Tudom milyen felelõsséggel, elvárással, és a klub mögött álló örökséggel kell megbirkóznom. Tudom mit várnak el tõlem a szurkolók, de ez a kihívás nem tesz idegessé, mert az elmúlt tíz évben is a nagy kluboknál meglévõ hatalmas elvárásoknak tudtam megfelelni."

 

"Hiszem, hogy ez a legmegfelelõbb pillanat karrierem során, mert stabilnak és megfelelõen felkészültnek érzem magam, hatalmas motivációval együtt. Azt mondhatom, ott vagyok, ahol lenni akarok; ennél a klubnál akarok dolgozni, ebben az országban, a Premier League-ben és a helyi kupasorozatokban."

 

 

Mourinho hangot adott azon vágyának, a csapat, illetve személyes perspektívájából, hogy biztosítsa, a Vörös Ördögök minél hamarabb visszakerülnek a Bajnokok Ligája porondjára.

 

"Egy kicsit csalódott vagyok, hogy nem szerepelhetek a Bajnokok Ligájában, hiszen nem akarom titkolni, Sir Alex rekordjára hajtok ebben a sorozatban - a kispadon eltöltött mérkõzések számát tekintve. 130 mérkõzés körül járok, talán egy picivel többnél vagy kevesebbnél. Remélhetõleg ez lesz csak az egyetlen szezon, amikor nem vagyunk ott" - tette hozzá.

 

"Többesszám egyes személyt használok, mert a klub fontosabb, mint én. A Man United egy Bajnokok Ligájába való klub, és biztosra kell mennünk, hogy 2017. júliusában nem az Európa-liga, hanem a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását várhatjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!