Ibra kész a legnagyobb kihívásra

A Manchester United új menedzsere, José Mourinho szerint Zlatan Ibrahimovic kész karrierjének legnagyobb kihívására.


A két karizmatikus személyiség ismét együtt dolgozhat majd, miután sikeres idõszakot töltöttek el együtt az Inter Milán csapatánál, miután a svéd csatár a Bosman-szabály értelmében ingyen érkezett a PSG csapatától múlt héten.

Ibrahimovic-nak talán hihetetlen rekordjai vannak karrierje során, és képviselt párat Európa legnagyobb klubjai közül, többek közt a Barcelonát is, de Mourinho meg van róla gyõzõdve, a támadó elhatározása, hogy bizonyítsa képességeit a Premier League-ben is, újabb sikeres fejezetet fog írni eddigi fényes karrierjébe.

 

 

 


"Zlatan csak Zlatan" - mondta Mourinho az MUTV-nek adott exkluzív interjúban az Old Traffordon. "Évrõl évre nyer. Gólrekordja abszolút elképesztõ, a szenvedélye a játék iránt hihetetlen, és csak ilyen szenvedéllyel és ambícióval, valamint olyan önéletrajzzal, amivel õ rendelkezik, lehetséges karrierjének ezen szakaszában, hogy elvállalja pályfutása legnagyobb kihívását."

"Ez a legnagyobb klub, amiben valaha is játszani fog és a legnehezebb bajnokság, amiben valaha is játszott. Õ egy kivételesen nagy játékos. Szerintem ez egy nagyon szép dolog, amikor edzõként van egy játékosod, majd néhány évvel késõbb ismét a csapatodban tudhatod õt."

"Ez csodás, abszolút csodás, mert ez azt jelenti, hogy a kapcsolat személyes nézõpontból is jó volt, és a szakmai szempontból is. Néhány év elteltével újra együtt dolgozhatuk, szóval boldog vagyok emiatt és tudom, mit hozhat számunkra a játékával."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!