Öt dolog, amit megtudtunk Mourinhótól

Jose Mourinho exkluzív interjút adott az MUTV-nek, melyben megosztott néhány információt a nagyközönséggel.


Íme öt pont, amirõl bõvebb infót kaptunk a Stewart Gardnerrel folytatott beszélgetés alatt:

 

Csütörtökön kezdõdik az edzés
Amikor arról kérdezte a riporter, mennyire várja már a kezdést, a menedzser így felelt: "Eltökélt vagyok! Már az edzõpályán akarok lenni és bár számos játékos nem most kezdi meg a felkészülést, vár majd csütörtökön egy csoport, akik érezni fogják a bennem lévõ szenvedélyt."

 

Más stílusban játszik majd a csapat
Mourinho elmagyarázta, saját stílusát hozza a klubhoz: "Igen, másként akarunk játszani, mint tavaly. Mr. Van Gaal egy top menedzser, akinek nagyon világos filozófiája van. Az enyém más. Nem jobb, más. Én más futballt játszatok. Sokkal vertikálisabb a játék, sokkal intenzívebb. Szeretem a labdabirtoklást, mint annak a módja, hogy helyzetekhez jussunk, de nem szeretem azt a módját, amikor csak a statisztikának tesszük. Nem félek attól, hogy elveszítjük a labdát, nem félek kockázatot vállalni."

 

Amiért leigazoltuk Bailly-t
A menedzser úgy érzi, az elefántcsontparti védõ a kvalitások ritka keverékével rendelkezik: "Nem könnyû találni egy nagy srácot, aki gyors is. De õ az a játékos, akirõl hisszük, hogy minden tulajdonság megvan benne, ami kell. Fizikálisan nagyon erõs és nagyon gyors is."

 

 

Három angol nem játszik a túrán
Bár Chris Smalling, Wayne Rooney és Marcus Rashford is akár ott lehet a hónap végén Kínába tartó gépen, sem a Borussia Dortmund, sem a Manchester City ellen nem lépnek pályára. "Elviszem õket, de nem fogom szerepeltetni õket" - mondta Jose.

 

A Wigan ellen két fiatal is tagja lesz a keretnek
Tyrell Warren és Axel Tuanzebe valószínûleg részt vesznek majd a DW Stadiumban lejátszandó találkozón, miután a menedzser megemlítette õket: "Nem ismerem még igazán õket, de megbízom Nicky Buttban, John Murtough-ban és az utánpótlás szerkezet megítélésében, amikor azt mondják, hogy van pár olyan fiatalunk, akik néhány év múlva az elsõ csapatban szerepelhetnek."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!