Újra edzésben a játékosok

José Mourinho megkezdi a felkészülést az Aon Training Complexbe visszatérõ játékosokkal.


A Vörös Ördögök az új érát egy Wigan Athletic elleni barátságos mérkõzéssel kezdik meg július 16-án, szombaton, és a menedzser élvezi a lehetõséget, hogy megismerkedhet a keret tagjainak többségével, ugyanakkor nemzetközi kötelezettségei miatt pár játékos még nem áll rendelkezésére.

A heves esõ ellenére, ami csütörtökön érte el Manchestert, Mourinho már alig várja, hogy kifuthasson játékosaival az edzõpályára és az Aon által támogatott 2016-os túra elõtt vázolta is terveit az MUTV-nek.

 

 

 


Bár a mérkõzésig már nem sok idõ van, a menedzser magabiztos, hogy át tudja adni ötleteit és alapelveit a játékosoknak.

"A valóság az, hogy néhány folyamatot meg kell próbálnom lerövidíteni" - mondta az MUTV-nek. "Azonban a teljes folyamat nyilvánvalóan heteket és heteket fog igénybe venni, ami néha évekbe is telik, hiszen mindig van hova fejõldni."

"Megpróbálkozom ezzel azokban a hetekben, amikor mindannyian együtt leszünk, hogy átadhassam a csapatnak az alapokat - nem a 'dinamikát', hiszen ahhoz több idõre van szükség. Az elveim meglehetõsen objektívek és úgy vélem a játékosoknak nem lesz nehéz megérteni ezt és megpróbálni azt játszani, ahogy elképzelem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!