Carrick: A City elleni derbi felpaprikázza a túrát

Michael Carrick várakozásai szerint a Manchester City elleni barátságos felkészülési meccs hangulata felfokozott lesz.


A helyi riválisok az International Champions Cup keretein belül egymás ellen fognak felkészülési mérkõzést játszani a Beijing Nemzeti Stadionban július 25-én. José Mourinho fiai a Borussia Dortmund ellen is pályára lépnek három nappal korábban Shanghaiban, Kínában.

Carrick, aki nem rég további egy évvel kötelezte el magát a klubhoz, élvezi a City elleni összecsapásokat és szerinte a United ellenfele Beijingben külön élt ad majd a felkészülési meccsnek.

"Biztos vagyok benne, hogy ez egy 'felpaprikázott' hangulatú mérkõzés lesz egy barátságos felkészülési összecsapáshoz képest és ezt a szurkolóknak remek lesz majd látni" - mondta a középpályás a ManUtd.com-nak.

"Az ottani támogatásunk hihetetlen, szóval biztos vagyok benne, hogy a hangulat felfokozott lesz."

 

 

 


"Az elõszezon fontos a csapatnak és a játékosoknak is egyenként, hogy biztosíthasd a szezon elejére szükséges szintet."

Minden bizonnyal a City elleni derbi lesz a szurkolók figyelmének középpontjában, azonban Carrick elismeri, a Beijingben lejátszódó mérkõzés elõtt három nappal a túra nyitó összecsapása is kemény teszt lesz a Borussia Dortmund ellen.

"Õk egy fantasztikus csapat, akik az elmúlt szezonban jól teljesítettek a Bundesligában és biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkõzés lesz számunkra" - tette hozzá. "Ellenük játszva betekintést nyerhetünk, hol is tartunk éppen a felkészülésben."

"Nehéz megjósolni, hogy pontosan milyen meccset is játszunk majd ellenük, hiszen minden a pályára lépõkön múlik. De tudjuk, hogy kemény összecsapásoknak nézünk elébe, tekintve, hogy két nagy csapat lesz az ellenfelünk. Biztos vagyok benne, hogy nagy mérkõzések lesznek, amiket érdemes figyelemmel követni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!