Chicharito január legjobbja

A mexikói támadó október után másodszor örülhetett a hónap legjobbjának járó elismerésnek.


 

A manutd.com történetének legszorosabb versenyét hozta a januári voksolás, ugyanis Hernandez és Berbatov is 45-45 %-át gyûjtötte be a szavazatoknak, ám szám szerint Chicharito neve mellé érkezett több kattintás.

 

A listán szerepelt még Ryan Giggs és Nemanja Vidic is, akik szintén komoly részt vállaltak a United januári menetelésébõl, amikor is a Vörös Ördögök 15-bõl 13 bajnoki pontot zsebeltek be és két kört haladtak az FA kupában is.

 

Hernandez kétszer is gyõztes gól szerzett ebben az idõszakban (WBA, Southampton), valamint betalált a Stoke és a Blackpool kapujába is, mely meccseket szintén megnyerte a United.

 

Nem csoda, hogy csapattársai és a szurkolók is áradoztak róla. Darren Fletcher például a következõket mondta:

 

„Chicha természetes góllövõ, a vérében van. Ha egy ilyen játékos van a csapatodban, mindig lesz gólszerzési lehetõséged. Még mindig nagyon fiatal, de már bizonyította, hogy van tehetsége a góllövéshez.”

 

„Rendkívül hidegvérû. Nem hagyja befolyásolni magát. Ott volt a Blackkpool elleni meccs. Elõször kihagyott egy ziccert, aztán azonban mégis higgadtan értékesítette az újabb lehetõséget.”

 

Sir Alex Ferguson sem maradt adós a dicsérõ szavakkal a Southampton elleni meccs után:

 

„Egy lehetõsége volt egész meccsen, de azt gólra váltotta. Nagyon jó arányban használja ki helyzeteit. Rendkívül gyorsan gondolkozik a tizenhatoson belül, ahol kis területen nagyon gyorsan kell döntened mit teszel. Ebben nagyon jó.”

 

Hernandez nyári érkezése óta másodszor kapta meg október után a szurkolóktól a hónap legjobbjának járó díjat. Park Ji-Sung (november, december) után õ a második aki idén duplázni tud. Rajtuk kívül augusztusban Paul Scholes, szeptemberben Dimitar Berbatov végzett az élen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!