Jose üzenete a szurkolók felé

Jose Mourinho elmondta, minden tõle telhetõt megtesz majd azért, hogy a Manchester United szurkolói boldogok legyenek, de a menedzser szerint tervei elérésében nagy szerepük lesz a szurkolóknak is.


Egy exkluzív interjúban Mourinho beszélt arról, mennyire büszke arra, hogy az Old Traffordon lehet és míg a drukkerek részérõl hatalmas az elvárás, a portugál szerint a lelátóról jövõ támogatás meghatározó tényezõ lesz.

 

"Megértem, hogy sokat várnak tõlem, de én is sokat várok tõlük" - jelentette ki a menedzser. "Nincs esélyünk a boldogságra, ha nem vagyunk együtt és úgy vélem, lenyûgözõ, amilyen szenvedéllyel vannak a klub iránt."

 

"Új fejezet ez a klub életében. Mindig, amikor menedzserváltás van, az szomorú pillanat, de most ez egy új fejezet kezdete. Hoztunk pár új srácot és még fogunk is hozni, de a végén nem számít az, hogy ki a menedzser, kik az új játékosok, kik maradtak vagy kik mentek, ez a Man United és a Manchester United sokkal több bármelyikünknél."

 

 

"A szurkolók szenvedélye a klub iránt fantasztikus és érzem, hogy a klub tagja vagyok. Amikor megérkeztem, azonnal felvettem ezt a mezt, egy olyan mezt, amire büszke vagyok, mint ahogy erre a klubra is. A tõlem telhetõ legjobbat fogom tenni, hogy boldog legyek és boldoggá tegyem az embereket."

 

És mik a céljai az elsõ évben? Mourinho egyértelmûen kijelentette: 

 

"Nem vagyok szerény, amikor a célokról beszélek, elég agresszív vagyok ebben. Mindent akarok és a minden azt jelenti, hogy nyerjük a meccseket, jól játszunk, gólokat szerzünk, de nem kapunk... mindent akarok. Tudom, hogy feltételes módban beszélhetünk errõl és nehéz ezt elérni, de mindent akarok."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!