Mourinho: Bármi lehetséges az Old Traffordon

José Mourinho már fiatalabb korában is megértette az Old Trafford varázsát és szerinte bármi lehetséges új otthonában.


A Manchester United menedzsere más csapatok kispadján már számos emlékezetes pillanatot élhetett át a stadionban. Az adidas Front Row-val készült interjú keretében visszaemlékezett korábbi csapataival, a Portóval, a Chelsea-vel és a Real Madriddal elért sikerekre az Álmok Színházában és eltökélt, hogy még többet szerezhessen itt a Vörös Ördögökkel.

"Old Trafford... nos, gyerekként is arról ábrándoztam, hogy egykor top menedzserré válok és megvolt mindig is a történelmi kapcsolatom az Old Tafforddal, az Álmok Színházával" - magyarázta.

"Az elsõ alkalommal, amikor menedzserként jártam itt, valóban egy álom volt számomra, hiszen a jó úton jártunk a Portóval a Bajnokok Ligája megnyerése felé. Az utolsó percekben találtunk be az Old Traffordon és ez történelmet írt magam és a hazám számára is. Szóval megvolt a kapcsolatom a stadionnal, hogy itt bármi lehetséges, hiszen ez az Álmok Színháza."

"Megcsináltam a Portóval, háromszor nyertem itt a Chelsea-vel és a Real Madriddal is, szóval miért ne lennék képes rá a Manchester Uniteddel úgy játszva, hogy a stadionban lévõ szurkolók mögöttünk állnak? Már nagyon várok erre."

 

 

 


Amikor arról kérdezték, milyen lesz elõször United menedzserként kisétálni az Old Traffordon, így felelt: "Kár, hogy nem holnap lesz, mert várok már erre a pillanatra."

"Nagyon sok évet töltöttem a futball legmagasabb szintjén, szóval nyilvánvalóan nem vagyok ideges, nagyon nyugodt vagyok és tudom, hogy készen állok erre a munkára, de úgy besétálni a Man United stadionjába, hogy te vagy a menedzser... biztos vagyok benne, hogy ez nagyon különleges lesz."

"Ez egy olyan stadion, ahol 50 méteres séta vár rád [a játékoskijárótól a kispadig], ami különbözik a korábbi klubjaimnál tapasztaltaktól. Minden egyes korábbi csapatomnál a játékoskijáró közvetlenül a kispadhoz vezetett, nem volt arra hely, hogy érezhesd a jó vagy rossz dolgokat, hiszen amikor minden rendben megy, akkor jó reakciókat kapsz vissza, ha pedig nem, akkor rosszakat."

"Azt hiszem, az az 50 méteres séta esélyt fog adni számomra, hogy átélhessem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!