Giggs Vidicet méltatta

A középpályás szerint jó döntés volt, hogy a szerb lett a csapatkapitány.


Gary Neville múlt heti visszavonulásával hatalmas játékossal lett kevesebb a United öltözõjének közössége, kinek vezetõi képességei sokat segítettek a csapaton és ezek elvesztése hatalmas veszteség a Vörös Ördögök számára. De Nemanja Vidic, aki korábban épp Nevilletõl vette át a kapitányi karszalagot, tökéletesen átveheti a szerepet. Így vélekedik errõl a csapat legendája, Ryan Giggs.

Vidic úgy küzd, mint egy harcos, aki mindig feláldozta magát a United érdekeiért, ezzel példát mutatva másoknak. Bár ezek a tulajdonságok mindig is meg voltak benne, az a tény, hogy csapatkapitány lett, méginkább fokozták ezeket a dolgokat.

 


"A kapitányi karszalag kiérdemlése sokszor a legjobbat hozza ki a játékosból és úgy hiszem, Vidával is ez történt" - mondta Giggs, aki maga is egy vezetõ személy a United öltözõjében és aki a Vörös Ördögök több nagy csapatkapitányával is játszott együtt.

"Némely játékos ezzel magasabb szintre képes lépni. Láttam ezt Roy Keaneben is vagy Eric Cantonában. Vida a klub valaha volt egyik legjobb védõje, aki hétrõl-hétre példát mutat."

"Ragyogóan teljesít ebben a szezonban. Õ egy tökéletes old-school védõ aki imádja a munkája minden részét, a szereléseket, a labdáért folyó harcot és a fejeseket, amivel tisztázni tud a kapunk elõl. Olyan, mint Steve Bruce."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!