Carrick élvezi az életet Mourinho irányítása alatt

Michael Carrick elismerte, élvezi az életet José Mourinho irányítás alatt, miután élvezetes elsõ hetet tölthettek együtt az edzõpályán a Manchester United új menedzserével.


Miután a nyár elején új, egy éves szerzõdést írt alá a Vörös Ördögökkel, a 34 éves játékos július 6-án visszatért az Aon Training Complexbe, hogy megkezdhesse a felkészülést a háromszoros Premier League gyõztes menedzserrel.

Carrick tizenegyedik Unitedes szerzonja elõtt az MUTV-nek exkluzív interjú keretein belül beszélt a 2016/17-es szezon elõtti felkészülés eddig teljesített szakaszáról.

"Eddig nagyon jó" - magyarázta Michael. "Múlt hét szerdán kezdtünk bele és mostanra egy hete edzünk vele, ami nagyon élvezetes. Az edzések nagyon jók, nem tört még meg minket és nem olyan kemények, mint amilyennek gondolnád! [nevet]"

 

 

 


"Rengeteget foglalkozunk a futballal, de a szórakozásra is mindig van idõ, és úgy gondolom, mindenki élvezi. Amikor új menedzser érkezik a klubhoz, az elõszezon mindig kicsit más, hiszen egy új személyiséggel dolgozol együtt, aki új utakon jár. De úgy közelíted meg a szezont, mint mindenki más, és fel kell magad hozni arra a szintre, hogy kész lehess a csatára."

"Erre van a felkészülés elsõ pár hete, hogy megalapozd fittséged és az elõttünk álló évre mentálisan is felkészítsd magad."

Amikor arról kérdezték, mennyire örült, hogy új szerzõdést írhatott alá a klubbal, Carrick így felelt: "Nagy örömömre szolgál, hogy itt lehetek. Már egy ideje itt vagyok és nagyon imádom ezt a klubot."

"Ez egy nagyszerû hely, hogy ide járj és dolgozz minden nap. Még mindig bennem van az ösztön és vágy, hogy sikeres legyek, és beleadjak minden tõlem telhetõt, szóval remélhetõleg ez az év jó lesz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!